Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Izveidots atbalsta centrs “Autobraucējiem”

Linda Kimeiša, 26.03.2009. 17:04

26.martā savu darbību uzsāk SIA “Hansa Auto” atbalsta centrs “Autobraucējiem”. Atbalsta centra izveide ir Hansa Auto atbilde uz šobrīd valdošajām akcijām auto servisos un salonos Latvijā. Līdzīgi kā citos palīdzības centros arī  autobraucēju atbalsta centrā  ir iespējams izteikt savu viedokli vai sūdzību, saņemt profesionālas konsultācijas un palīdzību, kā arī saņemt atbalstu no auto salona un servisa.

Atbalsta centra “Autobraucējiem” mērķis ir uzzināt un palīdzēt risināt problēmas, kas šobrīd radušās ne tikai Hansa Auto klientiem, bet arī citu auto marku īpašniekiem. Hansa Auto joprojām specializējas Opel un Chevrolet auto tirdzniecībā un servisa pakalpojumos, tomēr šobrīd servisā iespējams veikt remontdarbus jebkuru marku automašīnām.

Nepārprotami, jo jaunāks auto, jo mazāk raižu. Bēdīgāka situācija ir ar vecākiem auto, kuriem problēmas var rasties ļoti neparedzami. Bieži vecāku automašīnu  īpašnieki neizmanto dīlercentru servisa pakalpojumus, jo uzskata, ka šeit auto remonts izmaksās dārgāk kā jebkurā citā servisā. Tas ir maldīgs priekšstats.

Šobrīd oriģinālās rezerves daļas ar atlaidēm iespējams iegādāties lētāk kā neoriģinālās un daudzas rezerves daļas iespējams iegūt par brīvu, ja vien to nomaiņa tiek veikta Hansa Auto servisā, bez tam ar ievērojamām atlaidēm.

Potenciālajiem auto īpašniekiem, kuri šobrīd šaubās par rītdienu un auto iegādei īsti nav gatavi, bet ikdienas darbu bez auto nevar iedomāties, atbalsta centrā tiek piedāvāts ilgtermiņa auto līzings ar izpirkuma tiesībām bez pirmās iemaksas un ikmēneša maksu no 74 latiem mēnesī. Piedāvāta tiek arī auto noma nedēļas nogalei ar īpaši izdevīgiem nosacījumiem.

Ar atbalsta centra uzticības tālruņa vai e-pasta palīdzību ir iespējams saņemt konsultācijas un dalīties pieredzē. Tādējādi mēs plānojam iegūt plašāku informāciju par notiekošo, lai sniegtu palīdzību cilvēkiem, kas šobrīd nonākuši nepatīkamā situācijā, jo uzskatam, ka risinājumu var rast jebkurā situācijā, ja vien pastāv konstruktīvs dialogs.

Tiek rīkota arī atbalsta akcija auto īpašniekiem. Akcijas laikā vairāki auto īpašnieki iegūs iespēju saņemt auto remontu pilnībā bez maksas. Akcijas noteikumi atrodami Hansa Auto mājas lapā. Atbalsta centra “Autobraucējiem” ietvaros tiks veiktas ļoti daudzas akcijas un pasākumi, lai iespējamu robežās ļautu taupīt autobraucēju un īpašnieku līdzekļus vienlaicīgi saglabājot komfortu un iespēju neatteikties no pārvietošanās ar automašīnu.

Šobrīd plānots, ka atbalsta centrs darbosies līdz šī gada maijam, ja tas gūs atzinību un sevi attaisnos Krīzes centra darbība noteikti tiks paplašināta un tas turpinās darboties arī turpmāk.

SIA “Hansa Auto” ir oficiālais OPEL un CHEVROLET automašīnu dīleris Latvijā, kas nodarbojas ar jaunu un lietotu automašīnu tirdzniecību, apkopi un rezerves daļu tirdzniecību kopš 1999. gada.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV