Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Subaru Legacy – jaunās paaudzes sedans debitēs aprīlī

Andris Vilks, autonews.lv, 01.04.2009. 15:21

Subaru kompānija parādījusi jaunās paaudzes sedanu Legacy. Modeļa debija paredzēta aprīļa sākumā plānotajā Ņujorkas autoizstādē. Automašīna, kas tagad tiek būvēta uz jaunas platformas...
Subaru Legacy – jaunās paaudzes sedans debitēs aprīlī

Subaru kompānija parādījusi jaunās paaudzes sedanu Legacy. Modeļa debija paredzēta aprīļa sākumā plānotajā Ņujorkas autoizstādē. Automašīna, kas tagad tiek būvēta uz jaunas platformas, kļuvusi ievērojamāki plašāka: garums palielinājies par 81 mm, riteņu bāze par 35 mm, bet platums un augstums, attiecīgi par 90 un 80 mm.

Jaunums aprīkots ar pilnpiedziņu un ASV tirgum tiks piedāvāts ar trīs benzīna opozītdzinējiem „bagāžā.” Pirmajiem diviem ir 2,5 litru darba tilpums, bet jauda 170 un 265 ZS (turbo variantam), trešais dzinējs ir 3,6 litru V6 (256 ZS). Bāzes motors var strādāt pārī ar jaunās paaudzes variatoru Lineartronic, kam sešas virtuālās pakāpes, bet jaudīgākais agregāts – ar piecpakāpju automātu. Mazāk prasīgiem pircējiem paredzēta arī sešu pakāpju mehāniskā transmisija.

Subaru Legacy nonāks arī Eiropā, tiesa, mūsu kontinenta iedzīvotājiem nāksies pagaidīt rudeni. Tad uzzināsim arī modeļa komplektāciju un dzinējus, lai gan britu apskatnieki ir pārliecināti, ka Eiropas pircējiem tāpat kā tagad, piedāvājumā būs iekļauti divu litru benzīna un dīzeļa agregāti.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV