Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Toyota gatavojas Tokijas motoršovam

autonews.lv, Andris Vilks, 06.04.2009. 17:27 | komentāri (2)

Vairāki autoražotāji sakarā ar ekonomisko krīzi jau atteikuši dalību Tokijas motoršovā, taču tas neattiecas uz Toyota – japāņu kompānija pašmāju izstādei sagatavojusi nopietnu programmu.
Toyota gatavojas Tokijas motoršovam

Kļuvis zināms, ka Tokijā tiks parādīta Lexus LF – A sērijveida versija, kā arī jauns,  kopīgi ar Subaru radīts automobilis, ko žurnālisti jau nokristījuši par Toyobaru.

Daudzi šaubās, ka 600 zirgspēku Lexus LF – A parādīšanās pašreizējā ekonomiskajā situācijā ir attaisnota. Piemēram, Honda no sava 600 ZS jaudīgā NFS izstrādes atteicās. Par laimi automīļiem, Toyota luksus nodalījums savu ieceri tomēr turpināja un gatavais superkārs būs skatāms jau minētajā šovā.

Kas attiecas uz otru jaunumu, tad informācija ir visai skopa – nav pat īsti skaidrs vai tas būs koncepts vai jau gatava sērijveida automašīna, žurnālistiem vien atklāts, ka spēkratam būs uzstādīts 2,2 litru motors.

Bez jau nosauktajiem jaunumiem, Toyota nodemonstrēs arī vairākus elektro un hibrīdmodeļus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV