Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pārbaudi savu auto bez maksas pie „Maximas”

Ivars Andiņš, 15.04.2009. 09:41

Saules stari sākuši lutināt arvien vairāk, un biežāk gribas laiku pavadīt ārpus telpām, dodoties ceļojumos un izbraukumos. Tieši tāpēc svarīgi veikt visus nepieciešamos priekšdarbus, lai negadītos problēmas, ko var sagādāt spēkrati. Šajā pavasarī „Maxima” piedāvā pārbaudīt savu auto bez maksas pie trīs lielveikaliem Rīgā.

Bezmaksas auto apskates notiks 18. un 25.aprīlī pie „Maximas” veikaliem A.Deglava ielā 67, K.Ulmaņa gatvē 88a un Mūkusalas ielā 73. Autovadītājiem tiks piedāvāts veikt dažādas pārbaudes, tostarp bremžu šķidruma kvalitātes pārbaudi, riepu atbilstības un kvalitātes pārbaudi, tehnisko šķidrumu un salona gaisa filtru pārbaudi, u.c. Darbus veiks kvalificēti speciālisti no „Gros Auto” servisa un “Getz Bros & Co (Latvia) Ltd.”. Profesionāļi ne tikai sniegs konsultācijas, bet arī bez maksas ielies vējstiklu šķidrumu.

Ikviena autovadītāja pienākums ir veikt visus iespējamos pasākumus, lai nepieļautu nelaimes gadījumus un rūpētos par savu un citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību. „Latvijā ik gadu notiek ļoti daudz autoavāriju, tāpēc veikalu tīkls „Maxima” jau atkārtoti rīko auto bezmaksas apskates, lai palīdzētu šoferiem novērtēt  savu spēkratu gatavību, uzsākot jauno pavasara un vasaras sezonu,” saka „Maxima Latvija” preses sekretārs Ivars Andiņš.

Autovadītāji savas mašīnas varēs bez maksas pārbaudīt pie A. Deglava ielas, K. Ulmaņa gatves un Mūkusalas ielas „Maximas” lielveikaliem 18. un 25.aprīlī no plkst. 9.00 līdz plkst. 15.00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV