Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Jaunu automašīnu portāls www.jauniauto.lv - unikāls produkts Baltijā

Māris Ozoliņš, 19.05.2009. 13:13 | komentāri (3)

Šodien, 19. maijā, Latvijā oficiāli tiek atklāts jauns interneta portāls, kas atvieglos jaunu automobiļu meklēšanu un izvēli. Jauniauto.lv apmeklētājiem piedāvā jauna formāta informācijas datu bāzi ar ērtām meklēšanas, salīdzināšanas un tiešsaistes iespējām. Iepriekš jaunu automobiļu pircējiem vajadzēja apmeklēt katra dīlera mājas lapu, meklēt informāciju par vēlamo auto, to saglabāt, drukāt un tad salīdzināt. Tagad to visu var izdarīt daudz ātrāk un ērtāk www.jauniauto.lv.
Jaunu automašīnu portāls www.jauniauto.lv - unikāls produkts Baltijā

Portāla www.jauniauto.lv mērķis ir palīdzēt pircējiem ātri noorientēties plašajā jauno automašīnu piedāvājumā, izmantojot tādas interneta priekšrocības kā meklēšanu, filtrēšanu, izvēli, komplektēšanu un tiešsaistes rīkus, kas ļauj ērti un ātri pieprasīt izvēlētās automašīnas cenu, pieteikties testa braucienam vai vienkārši uzdot interesējošo jautājumu dīlerim.

Jauniauto.lv būtiskākā atšķirība no citiem auto portāliem ir tās datubāze. Lapas sadaļā Katalogs ir atrodamas visu Latvijā nopērkamo jauno modeļu komplektācijas, aprīkojumi un cenas, un pats būtiskākais, neatkarīgi no ražotāja markas, tās tiek atrādītas vienādi un salīdzināmi. Piemēram, auto ražotājam BMW ir ļoti plašs motoru un papildus aprīkojuma klāsts. Savukārt Lexus jau iekļauj noteiktu aprīkojumu atšķirīgos līmeņos un nepiedāvā lielas iespējas pašam komplektēt auto. Lai salīdzinātu šādus auto pircējam būtu jātērē daudz laika. Tagad ar Jauniauto.lv redzēt šo auto tehniskās un cenas atšķirības ir ļoti vienkārši un uzskatāmi.

Absolūts jaunums ir apvienotā auto dīleru tiešsaistes sadaļa Noliktava, kas ļauj redzēt jaunos automobiļus, kas atrodas Latvijas dīleru noliktavu krājumos.

Savukārt šī brīža ekonomiskajā situācijā aktuālākā www.jauniauto.lv sadaļa ir Akcijas. Tajā vienkopus ir atrodami karstākie un aktuālākie dīleru akciju piedāvājumi. Šobrīd auto tiek piedāvāti par ļoti izdevīgā cenām, un interesentiem, kas šajā brīdī saskata iespēju labam pirkumam, šāds piedāvājums ir tieši laikā, komentē lapas www.jauniauto.lv izstrādātāji.

Vilnis Slūka, viens no www.jauniauto.lv izstrādātājiem un idejas autoriem

„Ikdienā, konsultējot klientus par jaunu automobiļu iegādi, es saskāros ar problēmu, ka interneta vidē pieejamā informācija ir ļoti grūti uztverama un izmantojama pirkšanas procesā. Izvēli sarežģī atšķirīgie formāti un daudzās mājas lapas ar dažādo informācijas izvietojumu. Tā radās ideja par visiem pieejamu un vienotu datu bāzi ar ērtām meklēšanas un salīdzināšanas iespējām.
Pērkot lietotu auto, mēs esam pieraduši, ka ieskatoties pāris interneta vietnēs mums uzreiz rodas skaidrība par tirgū esošajiem piedāvājumiem. Ja runājam par jaunajiem auto, tad līdz šim brīdim nav bijis iespējams iegūt šādu pārskatu bez laikietilpīgas tirgus izpētes.

Andris Kulbergs, INCHCAPE uzņēmumu grupas vadītājs Latvijā, Latvijas pilnvaroto auto tirgotāju asociācijas padomes loceklis

„ Internets šodien ir būtisks informācijas kanāls. Kā redzam, pirkšanas un pārdošanas darījumi ar katru gadu arvien vairāk pārceļas tieši uz interneta vidi. Tāpēc mēs kā auto tirgotāji, esam tikai priecīgi par jaunajām iespējām, ko piedāvā portāls www.jauniauto.lv mūsu klientiem – automašīnu pircējiem.”

Jauniauto.lv galveno sadaļu saites:
Katalogs – komplektē un pasūti jaunu automobili www.jauniauto.lv/newCars
Noliktava – atrodi jaunu vai mazlietotu automobili noliktavā www.jauniauto.lv/estock
Akcijas – izpārdošanas, karstie piedāvājumi, jaunu automobiļu un servisa akcijas www.jauniauto.lv/rebates

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV