Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Attollo Brokers izveido ērtāko rīku OCTA polises iegādei internetā

Kaspars Līcītis, 28.05.2009. 14:06 | komentāri (1)

Apdrošināšanas brokeru sabiedrība Attollo Brokers uzsākusi piedāvāt līdz šim ērtāko pakalpojumu OCTA polišu izvēlei un iegādei internetā, portālā www.attollo.lv. Galvenās pakalpojuma priekšrocības ir maksimāli ērta lietošana un pārskatāmība, salīdzinot vairāku apdrošināšanas sabiedrību piedāvājumus.

Pētījumi liecina, ka pašlaik pats svarīgākais kritērijs, izvēloties OCTA apdrošināšanas polisi, ir tās cena. Patērētāju acīs ievērojami samazinājusies vērtība tādiem izvēles kritērijiem kā apdrošinātāja zīmolam un piedāvātā pakalpojuma kvalitātei. Tādējādi strauji pieaug klientu vēlme salīdzināt maksimāli daudz iespējamo kompāniju piedāvājumus. Ņemot vērā šo apsvērumu, radīts jaunais portāls Attollo.lv, kas palīdz ietaupīt klienta laiku un arī naudu.

Ņemot vērā arvien pieaugošo konkurenci apdrošināšanas polišu tirdzniecībai internetā un veicot šo vietņu stipro un vājo pušu analīzi, viens no Attollo Brokers primārajiem uzdevumiem bija izveidot portālu, kas būtiski atvieglotu klientu iepirkšanos, piedāvājot maksimāli ērtu un viegli izmantojamu pakalpojumu.

Portāla izstrādātāju uzdevums bija pieturēties pie tā saucamās trīs soļu stratēģijas – klientam ir jāveic tikai trīs darbības, lai panāktu rezultātu – apdrošināšanas iegādi. Tās ir – polises cenas aprēķins, pasūtījuma noformēšana un polises apmaksa. Tādējādi, lai iegādātos apdrošināšanas polisi, vidēji tiek patērētas mazāk nekā 5 minūtes. Turklāt Attollo.lv ir viens no nedaudzajiem apdrošināšanas e-portāliem, kas pieejami latviešu un krievu valodā.

Otra priekšrocība ir portāla Attollo.lv pārskatāmība – klientam uzreiz iespējams salīdzināt visu deviņu apdrošināšanas sabiedrību piedāvājumus, turklāt tie ir sašķiroti pēc dažādiem polises darbības termiņiem – 3 mēnešiem, 6 mēnešiem, 9 mēnešiem vai gadam. Tas atvieglo klienta izvēli.

Trešā priekšrocība – pakalpojumu piedāvā profesionāls apdrošināšanas starpnieks – licencēts apdrošināšanas brokeris. Tas nozīmē, ka Attollo Brokers klientiem spēj nodrošināt gan patīkamu iepirkšanos, gan arī bezmaksas pēcpārdošanas pakalpojumus – dažādus padomus, konsultācijas un praktisku palīdzību, piemēram, ja rodas domstarpības ar apdrošinātājiem par atlīdzību izmaksu.

Jāatzīmē, ka lietotāju ērtībām pieejams plašs apmaksas veidu klāsts. Portālā Attollo.lv  iespējams norēķināties ar dažāda veida bankas maksājumu kartēm, internetbankā. Atšķirībā no vairuma konkurentu, par pirkumu iespējams maksāt arī skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu. Tas nozīmē, ka iepirkties Attollo.lv var arī juridiskas personas. Kā papildu ērtība jāatzīmē iespēja uzglabāt savu e-polisi Attollo Brokers serverī un tās nepārtraukta pieejamība – polisi nav iespējams nodzēst, vai pazaudēt.

Jāpiezīmē, ka Attollo.lv iespējams iegādāties arī citu veidu – KASKO, ceļojumu un īpašumu – apdrošināšanas polises.

Par Attollo Brokers
Attollo Brokers ir profesionāla apdrošināšanas brokeru sabiedrība, kas ieņem stabilas pozīcijas apdrošināšanas tirgū. Atbilstoši likumdošanai kompānijas profesionālā atbildība ir apdrošināta par Ls 1 054 200, bet pārapdrošināta Lloyd’s – vienā no vislielākajām pārapdrošināšanas sabiedrībām pasaulē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV