Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Hansa Auto rīko tradicionālo Opel un Chevrolet 24 stundu izpārdošanu

Linda Kimeiša, 02.06.2009. 16:56

Arī šogad 5. un 6. jūnijā Hansa Auto organizēs tradicionālo 24 stundu izpārdošanu visām noliktavā esošajām Opel un Chevrolet automašīnām. Tomēr bez tradicionālās jauno automašīnu izpārdošanas Hansa Auto piedāvās īstu tirgus atmosfēru, kā arī atlaides visām uzņēmuma piedāvātajām precēm un pakalpojumiem.
Hansa Auto rīko tradicionālo Opel un Chevrolet 24 stundu izpārdošanu

Šogad tradicionālajā 24 h izpārdošanā par īpašām atlaidēm tiks piedāvātas ne tikai jaunās Opel un Chevrolet automašīnas, bet arī lietotās un uzņēmuma esošās un bijušās DEMO automašīnas. Tāpat, izmantojot Hansa Auto servisa pakalpojumus šajās dienās, visi klienti saņems 50% atlaidi servisa darbam, ievērojamas atlaides oriģinālajām rezerves daļām kā arī iespēja saņemt noteiktas rezerves daļas bez maksas, ja to nomaiņa tiek veikta Hansa Auto servisā.

“Apzināmies, ka šobrīd atlaides jaunām automašīnām ir ierasta lieta, tomēr 24 stundu izpārdošana Opel un Chevrolet automašīnām ir kļuvusi jau par tradīciju un šajās dienās automašīnas tiešām iespējams iegādāties par vēl zemākām cenām kā ikdienā”, stāsta Hansa Auto tirdzniecības vadītājs Vitolds Kaupass, “bez tam, šogad piedāvāsim arī atlaides lietotām automašīnām un servisa pakalpojumiem. Tās būs 24 stundas, kad visas preces un pakalpojumi tiks piedāvāti pat zem pašizmaksas. Ceram, ka klienti to novērtēs”.

SIA “Hansa Auto” ir oficiālais OPEL un CHEVROLET automašīnu dīleris Latvijā, kas nodarbojas ar jaunu un lietotu automašīnu tirdzniecību, apkopi un rezerves daļu tirdzniecību kopš 1999. gada.







» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV