Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Projekts „ĀTRS TRASĒ - NE UZ CEĻA!”

Nellija Šlēgelmilha, 11.06.2009. 17:16

2009. gada martā tika akceptēts ceļu satiksmes drošības projekts auto un moto vadītājiem „ĀTRS TRASĒ - NE UZ CEĻA!”, kas tapa pateicoties Ceļu satiksmes drošības padomes atbalstam un Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja finansējumam. Projekta ietvaros 4500 līdz 6000 auto un moto vadītājiem tiek sniegta iespēja izmantot sporta kompleksa „SK 333” piedāvāto trasi tikai par 1 Ls stundā.

Projekta realizācijas mērķis:

profesionālā sacensību trasē, kas nodrošina maksimālu drošību transporta līdzekļu vadītājiem, skatītājiem un nekustamām lietām - jebkuram ceļu satiksmes dalībniekam sniegt iespēju pārbaudīt savas auto / moto vadīšanas prasmes, testēt savu spēkratu tehniskās iespējas, izpildīt dažādus auto / moto vadīšanas elementus, gūstot šī sporta veida sniegtās izjūtas.

Transporta līdzekļa vadīšanas prasmes un iemaņas demonstrēt, gūstot adrenalīnu, nav iespējams uz sabiedriskajiem koplietošanas ceļiem - neapdraudot sevi, apkārtējos, kā arī nepārkāpjot likumdošanā noteiktās prasības!

Eiropā šādu projektu - „Fast on track not on road” atbalsta 10 sporta bāzes / autosporta trases un sabiedrībā pazīstami autosportisti - Alex Zanardi, Roberts Kubica, Vitaliano Liuci, kā arī Latvijā un pasaulē pazīstamais latviešu autosportists Haralds Šlēgelmilhs u.c.

Sporta komplekss „SK 333” ir internacionālās kampaņas „Fast on track not on road” partneris un pārstāvis Baltijas valstīs.

Projekta mērķauditorija:

Jebkurš auto vai moto vadītājs bez vecuma, dzimuma un auto / moto vadīšanas stāža ierobežojuma.

Projekta realizācijas termiņš:

2009. gada maijs - 2010. gada maijs.

Pirmdienās no plkst. 09.00 līdz plkst. 17.00 sporta kompleksā „SK 333”, kas atrodas - „Sila priedes”, Ropažu novadā, Rīgas rajonā - tiks rezervēts trases apmeklējums visiem projekta interesentiem.

Trases izmantošanas iespējas projekta ietvaros:

Viens transporta līdzekļa vadītājs mēneša laikā ir tiesīgs izmantot trasi 1 stundu par samaksu 1 Ls.

Viena nākamā stunda, ko izmanto braucieniem trasē - automašīnai 3.00 Ls, motociklam 2.00 Ls, katras nākamās stundas cena vadoties pēc sporta kompleksa „SK 333” cenrāža.

Atkarībā no projekta interesentu skaita, tiks veidots iepriekšējs braucienu pieraksts. Braucienus iepriekš var pieteikt pa tālruni: +371 67113330.

Trasē vienlaicīgi drīkst atrasties 12 automašīnas vai 12 motocikli.

Projekta noslēgumā, aktīvākajiem projekta apmeklētājiem sporta komplekss „SK 333” organizēs drag – race un drift sacensības, kā arī tikšanos un braucienus ar projekta oficiālajiem, Latvijā pazīstamajiem, auto sportistiem.

Aktuālākajai informācijai par projekta norisi iespējams sekot līdzi sporta kompleksa mājas lapā - www.333.lv

Projektu sagatavoja un par projektu atbild SIA „SK 333” valde, valdes priekšsēdētājs V. Šlēgelmilhs 30.04.2009

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV