Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Pēc 6 gadu pārtraukumu Latvijā atkal notiks starptautisks Honda automašīnu salidojums

Latvijas Hondu klubs, 01.07.2009. 00:37

11.jūlijā, Rīgas rajonā, sporta kompleksā ”333” Latvijas Hondu klubs ar draudzīgu NipponAuto atbalstu aicina Hondas automašīnu fanus un draugus uz "International Honda Meet 2009".
Pēc 6 gadu pārtraukumu Latvijā atkal notiks starptautisks Honda automašīnu salidojums

Šī ir fantastiska iespēja vienuviet aplūkot daudz skaistu un jaudīgu Hondu, satikties ar to īpašniekiem, kopīgi piedalīties sacensībās un draudzīgā vakara burziņā. Būs viesi ar Hondām no Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas, Baltkrievijas un citām  valstīm. Skatītājiem pasākuma vērošana bez maksas, taču tiem Hondu īpašniekiem, kas vēlas izmēģināt spēkus sacensībās, vēl ir iespēja pieteikties! Bez sacensībām paredzētas arī dažādas atrakcijas skatītājiem un dalībniekiem.

"International Honda Meet 2009" programma:

10:00 -11:30 Dalībnieku reģistrācija
11:30-11:45 Dalībnieku sapulce
12:00 – Sacensību starti (braukšana pa trasi vai orientēšanās brauciens)
17:00-18:00 Sacensību finiši , apbalvošana
18:00-18:30 Sagatavošanās pārbraucienam uz vakara pasākumu
No 19:30 – līdz rītam – Vakara neoficiālā / saviesīgā daļa.

Tieši šogad, kad tāla ceļošana un apmešanās ārvalstu viesnīcās daudziem nav pa kabatai, ir iespēja piedalīties pasākumā tepat  Latvijā. Pēdējo reizi pie mums līdzīgs pasākums noticis tikai 2003. gadā, pēc tam tas organizēts Lietuvā (2004., 2006. un 2008. gadā), Ukrainā (2005. gadā) un Igaunijā (2007. gadā). Pēc organizatoru prognozēm ieradīsies ap 50 kaimiņvalstu automašīnas – dažādu paaudžu Civic, Prelude un Accord noteikti gaidāmi arī retāk izplatīti modeļi kā CRX, Legend, S2000 un Integra.

Latvijas Hondu klubs aicina piedalīties ”International Honda Meet 2009" arī tos, kuri nekad iepriekš nav bijuši līdzīgos pasākumos. Šis nav autosporta pasākums – ikviens varēs izbraukt trasi, ņemot vērā savas prasmes un iemaņas, pirms tam pakonsultējoties un veicot treniņbraucienus ar pieredzējušākiem pasākuma dalībniekiem. Orientēšanās-regularitātes brauciens paredzēts trīs stundu ilgumā, ar norādītu vidējo ātrumu. Tā laikā būs jāatrod dažādos objektos izvietoti kontrolpunkti. Lai piedalītos pasākumā, iepriekš nepieciešams pieteikties. Aicinām pieteikties laicīgi, jo, tuvojoties pasākuma dienai, pieteikšanās maksa pieaugs. Par pasākumu vairāk  uzzināt  iespējams kluba mājaslapā: www.hondaclub.lv un forumā. Parādi savu Hondu, izmēģini savus spēkus un esi ar mums šajā īpašajā pasākumā!

Pasākumu organizē  Latvijas Hondu klubs, kas ir viens no vecākajiem auto klubiem Latvijā, ar 8 gadu senu vēsturi. Klubā šobrīd ir 30 biedri, taču kluba dzīvē (tikšanās, dažādas sportiskās un sabiedriskās aktivitātes – volejbola un futbola treniņi, kopīgi braucieni uz dažādām Latvijas vietām, piedalīšanās autoklubu pasākumos, dragreisa sacensību vērošana un ”savējo” atbalstīšana) piedalās ap 100 cilvēki. Liela daļa kluba dzīves norisinās forumā, kuru var atrast Interneta adresē www.hondaclub.lv/forums .  

Īpašnieki  uzsver Hondu pozitīvās īpašības:  daudzveidīgumu, sportiskumu un demokrātiskumu. Honda Civic nereti ir studentu pirmā automašīna, taču Legend vai labi aprīkots Accord nedara kaunu arī lielas firmas vadītājam. Attiecībā uz sportu jāpiemin arī autosportistu Jāņa Horelika, Andra Šimkus un Ivara Caunes ilggadējo uzticību Hondai.

Latvijas Hondu klubs pateicas pasākuma ģenerālsponsoram Nipponauto, kā arī pasākuma atbalstītājiem: trasei ”333”, žurnālam ”Forsāža” – informatīvais atbalsts, Skatuves sistēmu servisam – pasākuma apskaņošana, viesu namam ”Korande”, www.maketi.lv par grafisko noformējumu kā arī Motul, Pit Stop, un Drink me par balvām.

Papildu informācija:
www.hondaclub.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV