Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Swedbank Kartodromā notiks "Autoklubu kartinga turnīrs"

Kaspars Bernāns, 15.07.2009. 17:16

15.augustā Swedbank Kartodromā "Japcar" autoklubs sadarbība ar "AunA motorsport" aicina visus Latvijas autoklubus piedalīties un pierādīt savas iemaņas un ātrumu uz trases ‘’Autoklubu kartinga turnīrā’’.
Swedbank Kartodromā notiks "Autoklubu kartinga turnīrs"

Šī ir lieliska iespēja visiem auto mīļiem un entuziastiem aizstāvēt savu klubu uz trases, jo kārtīgiem autoklubiem ir jābūt kārtīgiem braucējiem un neviena autokluba vasaras pasākums nav iedomājams bez kādas no Latvijas auto trasēm. Arī mēs sapratām, ka šī vasara nedrīkst būt izņēmums un jādod iespēja pierādīt, kurš ir labākais braucējs/a un kura ir ātrāka komanda.

Ar Swedbank Kartodroma atbalstu ikvienam būs iespēja sēsties ātrākajos kartos Latvijā un braukt Eiropas līmeņa trasē, kura ir modernākā šāda veida trase Baltijā. Kartingi ir aprīkoti ar 13zs jaudīgu Honda dzinēju, kas garantē, ka garlaicīgi uz trases nebūs, pat tad ja gāzes pedālis nav nospiests līdz galam.

‘’Autoklubu Kartinga turnīra’’  programma :
14:00 – 14:45  Komandu reģistrācija
14:45 – 15:00  Dalībnieku sapulce
15:00  -  17:30  Sacensības
17:30  -  18:00 Finišs, apbalvošana
Finiša un apbalvošanas laiki var mainīties !

Aicinām pieteikties visus autoklubus, gan tos, kam kartings ir jauna pieredze, gan tos, kas trasē jūtās kā mājās, jo interesanti būs visiem, un katram tiks dota iespēja uzstādīt savu ‘’lidojošā’’ apļa laiku, stāties uz starta taisnes un pierādīt sevi uz trases starp daudziem citiem braucējiem. Pieteikto komandu limits ir 15 komandas !

Par balvām paldies mūsu atbalstītājiem – AunA motorsport, HGK motorsport, Carsound, forsaza.lv,  palutini.lv, iauto. Par informatīvo atbalstu paldies – žurnālam Forsāža, iauto un easyget.lv. Protams, liels paldies - Swedbank Kartodromam!

Vairāk informācijas: www.japcar.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV