Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Biķerniekos notiks BMW grupas spēkratu festivāls

Sintija Stiebre, 03.08.2009. 12:00

Visus BMW un MINI automašīnu cienītājus, kā arī BMW motociklu fanus, BMW Klubs Latvija aicina uz Latvijā lielāko BMW grupas spēkratu festivālu. Festivāls notiks 15. augustā plkst. 11:00 Rīgā, Biķernieku sporta bāzē.
Biķerniekos notiks BMW grupas spēkratu festivāls

Uz pasākumu, kas norisināsies sporta bāzes spīdveja stadionā, BMW Klubs Latvija ciemos aicinājuši arī BMW Motorrad Club Latvia un MINI domubiedru klubu minimania.lv. Kā īpašs saldais ēdiens būs retro BMW automobiļu izstāde – apmeklētāji varēs aplūkot vairākus vēsturiskos spēkratus.

15.augusta BMW festivālā būs ne tikai iespējams aplūkot dažādu paaudžu BMW un MINI automašīnas un BMW motociklus, bet arī vērot dažādus konkursus – gan veiklības braukšanā, gan dažādos vingrinājumos, kas nav saistīti ar automašīnas vadīšanu.

BMW Kluba Latvija sadarbības partneris SIA „BM Auto” festivāla laikā piedāvās loteriju, kuras uzvarētājam būs ekskluzīva iespēja vienam no pirmajiem sēsties pie jaunās BMW X1 automašīnas stūres. Laimētājam jaunais automobilis pienāksies uz vienu nedēļas nogali. BMW X1 parādīšanās Latvijā plānota rudenī.

BMW Klubs Latvija oficiāli tika dibināts 2002. gada maijā ar mērķi popularizēt BMW zīmola automobiļus Latvijas Republikā, apvienot šī zīmola entuziastus, celt BMW zīmola prestižu, rīkot sporta sacensības un citus kopīgus atpūtas pasākumus. BMW Klubs Latvija ir vienīgais oficiālais BMW automobiļu klubs mūsu valstī. To sekmē arī kluba sadarbība ar oficiālo BMW pārstāvi Latvijā SIA „BM Auto”.

Ieejas biļetes uz BMW festivālu iespējams iegādāties „BM Auto” salonā Dārzciema ielā 64a. Ieejas biļetes cena BMW un MINI īpašniekiem – divi lati, pārējiem pieci lati.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV