Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rīgā pulcēsies ekskluzīvi sporta automobiļi

Ieva Lipinika, 04.08.2009. 14:32

Viesnīca Gallery Park Hotel, uzsākot jaunu ikgadēju tradīciju, organizē ekskluzīvu un unikālu Supercar sporta automobiļu pulcēšanos Rīgā laika posmā no 2009. gada 7.augusta līdz 9.augustam.

Supercar pasākumam savu dalību ir apstiprinājuši 12 supercars (piemēram, Ferrari, Lamborghini, Maserati sporta automašīnas) īpašnieki gan no Latvijas, gan no Krievijas Federācijas.

Supercars sacīkšu dalībniekus gaida aizraujoša sacensību programma ar izbraucienu pa Biķernieku sacīkšu trasi, kā arī sagatavota pārbrauciena leģenda ar kontrolpunktiem un atpūtas pauzēm Latvijas skaistākajās un varenākajās pilīs, kā arī fotografēšanās pie Melngalvju nama un Rīgas domes. Pasākumu noslēgs Gala vakariņas, kas vainagosies ar neaizmirstamu un pārsteigumiem bagātu garāžas balli "Back to the 80’s." viesnīcā Gallery Park Hotel.

Pasākuma laikā oficiāli tiks veikta Supercars Club atklāšana, kā arī tiks veikta pirmo kluba biedru svinīga reģistrācija.

"Par šādu jaunu tradīciju dibināšanu un uzdrīkstēšanos, it īpaši šodien, var tikai priecāties un apsveikt. Patiess prieks par uzņēmības pilniem organizatoriem Gallery Park Hotel un dalībniekiem. Ceru, ka visiem dalībniekiem patiks sagatavotā programma un viņi varēs vest uz mājām pozitīvos iespaidus, kā arī iespējams jaunus darījuma kontaktus," komentē pasākuma atbalstītājs Marats Blate SIA Transporent valdes priekšsēdētājs.

Pasākuma mērķis ir atbalstīt un veicināt Rīgas attīstību, veidojot Rīgu par Eiropas tūrisma metropoli, balstoties uz labākajām Eiropas tradīcijām, kā arī piesaistīt potenciālo investorus un sadarbības partneru uzmanību gan no Baltijas valstīm, gan no Krievijas Federācijas.

Kluba dibinātāji un pasākuma organizatori ir viesnīca Gallery Park Hotel, kas atrodas Kr. Valdemāra ielā 7 vēsturiskā, 1875. gadā celtā namā un ir viens no iespaidīgākajiem viesnīcu projektiem visā Baltijā. Itāļu un franču dizaina meistari kopīgiem spēkiem radījuši izsmalcināti laikmetīgu dizainu, apvienojot labākās neoklasicisma tradīcijas un 21. gadsimta ritmu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV