Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

"Supercars Challenge 2009" sapulcina vienuviet 16 ekskluzīvas automašīnas no Latvijas un Krievijas Federācijas

Ieva Lipinika, 12.08.2009. 22:27

8.augustā noslēdzās ar grandiozu apbalvošanas ceremoniju pirmais Gallery Park Hotel Supercars Challenge 2009 orientēšanās rallijs, kas vienuviet sapulcināja 16 ekskluzīvas automašīnas no Latvijas un Krievijas Federācijas.

Pasākuma laikā dalībniekiem bija iespēja iepazīties ar Latvijas skaistākajām Latvijas pilīm, kā arī vienlaikus izbaudīt Rīgas un Jūrmalas krāšņumu un vēsturisko vērtību.

Supercars Challenge 2009 svinīgā atklāšana norisinājās Rātslaukumā, kur visiem interesentiem bija iespēja gan aplūkot automašīnas, gan aprunāties ar automašīnu īpašniekiem, lai izzinātu mašīnas tehniskās iespējas un parametrus.

Vienuviet bija sapulcinātas tādas automašīnas kā Ferrari, Maserati, Spyker, Aston Martin, SLK Mc Laren, Noble.

Kopumā pasākuma dalībniekiem bija sagatavota īpaša programma, kas sevī ietvēra 6 kontrolpunktus ar aizraujošiem un izaicinājuma pilniem uzdevumiem, kas tika turēti slepenībā līdz pat starta brīdim. Kopumā katrā kontrolpunktā par uzdevuma izpildi dalībnieki saņēma vienu no piecām spēļu kārtīm, kā rezultātā, pēc pokera spēles noteikumiem, tika noskaidroti godalgoto vietu ieguvēji. Dalībniekiem bija ne tikai jāveic vairāk kā 350 km garš maršruts pēc iepriekš sastādītām leģendām, bet arī jāveic izaicinājuma brauciens lejā pa Siguldas bobsleja trasi ar vasaras bobu.

Supercars Challenge 2009 orientēšanās rallija dalībniekus īpaši aizrāva Biķernieku trase, kas daudziem ļāva kaut nedaudz iejusties autobraucēja lomā.

"Latvija ir ļoti skaista valsts ar fantastiskām dabas ainavām un atpūtas iespējām. Mēs noteikti vēl Latvijā atgriezīsimies, ne tikai, lai piedalītos Supercars Challenge 2009 orientēšanās rallijā nākamgad, bet arī, lai paceļotu pa šo brīnišķīgo zemi", savu sajūsmu par Latviju un pasākuma norisi pauda visi dalībnieki, kas viesojās Latvijā pirmo reizi.

Pasākuma organizatora un galvenā sponsora viesnīcas Gallery Park Hotel ģenerāldirektore Anžela Blate: "Paldies pasākuma dalībniekiem par drosmi piedalīties un startēt, kā arī sacensību garu, kas bija jaušams visu dienu garumā. Gallery Park Hotel ir pārliecināts, ka nākamgad dalībnieku skaits būs daudz lielāks un piesaistīs supercars īpašniekus ne tikai no Latvijas un Krievijas Federācijas, bet arī Lietuvas un Igaunijas. Man ir patiess prieks, ka mēs esam uzsākuši šo tradīciju un palīdzam attīstīt Latvijas tūrismu, kā arī piesaistām Latvijai jaunus investorus."

"Aicinām ikvienu nezaudēt dzīves garšu un izbaudīt dalības azartu nākamgad pasākumā Gallery Park Hotel Supercars Challenge 2010!", novēl Anžela Blate.

www.galleryparkhotel.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV