Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Aicina pieteikties uz tūnēto auto un moto parādi - salidojumu "Molā"

Vita Šteina, 26.08.2009. 13:01

29.augustā tirdzniecības centra "Mols" 4.stāva autostāvvietā notiks tematiskā ballīte - salidojums tūnēto automašīnu un motociklu īpašniekiem un cienītājiem "Men’s Toys". Visi minēto auto un moto īpašnieki aicināti ierasties ar saviem spēkratiem un piedalīties parādē. Parāde sāksies plkst. 23:00 un ilgs līdz pašam rītam.

Tūnēto spēkratu salidojuma idejas autors ir klubs "Colonnade", kas jau ilgstoši ir auto un moto sporta cienītājs un atbalstītājs. "Klubs iziet ārpus telpām un sāk rīkot tematiskās ballītes daudz plašākai publikai," atzīst kluba pārstāvis Rauls Ābiķis, piebilstot, ka Latvijā ir tik daudz tūningoto spēkratu īpašnieku, ka tie nevarētu ietilpt pat futbola laukumā.

"Men’s Toys" pasākuma laikā dalībnieki varēs atpūsties, izklaidēties, piedalīties dažādos konkursos, kā arī balsot par skaistāko tūnēto auto un motociklu. Protams, balvas skaistākajiem auto un motocikliem sniegs pasākuma atbalstītāji. Klubs nodrošinās labu R’n’B, Rock un Soul Full House mūziku, dzīvo mūziku - BB Max, kā arī dzērienus.

R.Ābiķis tūnēto spēkratu īpašniekus raksturo kā ļoti pozitīvus, radošus un rūpīgus cilvēkus, kuriem māksla ir ļoti svarīga. Turklāt tūnēšanas process nekad nebeidzas - vienmēr kaut kas ir jāpapildina, jānomaina vai jārada no jauna. R.Ābiķis piebilst, ka tūnēto spēkratu īpašnieki patiesībā ir vieni no pieklājīgākajiem satiksmes dalībniekiem, jo neviens no viņiem nevēlas noskrāpēt vai citādāk izbojāt radīto mākslu.

Jau no trešdienas tirdzniecības centrā "Mols" varēs apskatīt ekskluzīvas automašīnas, kuru vērtība sasniedz turpat 100 000 EUR.

T/c "Mols" menedžere Lelde Gangnuse skaidro, ka, atšķirībā no citām tirdzniecības vietām Rīgā, tieši "Molu" visvairāk novērtē vīrieši. Tas ir iemesls, kādēļ tieši "Mols" kļuvis par pasākuma norises vietu. Turklāt "Mols" autostāvvietā ikdienu var novērot interesantus, ar auto saistītus gadījumus - gan tradicionāli pirkšanu/pārdošanu, kad kādam iepatīkas auto un aiz logu tīrītājiem tiek atstātas zīmītes ar telefona numuru un tekstu "Vēlos pirkt", gan arī dažādu auto vadītāju grupu tikšanās, piemēram, BMW markas automašīnu saieti. Tāpat novēroti gadījumi, kad auto vadītāji nofotografē tūnēto auto, tā sakot - iedvesmai, un pēc kāda laika ierodas ar pārbūvētu savu auto.

"Šī noteikti būs labākā ballīte visiem tūnēto spēkratu īpašniekiem un arī cienītājiem. Brauc pie mums uz Molu, tiecies ar saviem domubiedriem un iedvesmojies jaunai mākslai," aicina L.Gangnuse.

Dalības maksa tūnēto auto īpašniekiem - 10 Ls, motociklu īpašniekiem - 3 Ls. Ballītes dalībniekiem un vienkārši parādes interesentiem - 2 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV