Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas antīko automobiļu klubs pieturēs Cēsīs

Daiga Janševska, 07.09.2009. 10:33

12.septembrī Latvijas antīko automobiļu klubs rīko sezonas noslēguma pasākumu ar braucienu Amata – Āraiši – Cēsis – Liepa – Rubene.
Latvijas antīko automobiļu klubs pieturēs Cēsīs

Paredzēts, ka Cēsīs Latvijas antīko automobiļu kluba biedri viesosies no plkst.14.00 līdz 16.00 un spēkrati tiks novietoti Cēsu Pils laukumā.

Pasākuma organizētājs, Aleksandrs Lūriņš informē, ka pavisam braucienā piedalīsies ap 25 dažādu spēkratu, sākot no motocikliem un beidzot ar 30 gadu Mersedess automobiļiem. Parādē piedalīsies ne tikai Latvijas kluba biedri, bet arī pārstāvji no Lietuvas, Igaunijas un Krievijas.


Latvijas antīko automobiļu klubs.

Antīko automobiļu klubs dibināts 1972. gadā, popularizē auto un moto tehnikas vēsturi, apvieno seno braucamrīku entuziastus, atrod, iegūst un restaurē interesantākos Latvijā un citur ražotos senos spēkratus, kā tehnikas kultūrvēsturiskas vērtības. Regulāri rīko un piedalās dažādos seno spēkratu salidojumos, rallijos un citās aktivitātēs gan Latvijā, gan ārpus tās robežām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV