Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Darbu sācis modernizēts auto ziņu portāls „Autonews.lv”

Viktorija Gladkova, 21.09.2009. 14:50

Šodien, 21. septembrī darbu sāk modernizēts auto ziņu portāls „Autonews.lv”.

Pirms trim gadiem laikraksta „AutoInfo” izdevniecība izveidoja portālu „Autonews.lv”, kura uzdevums bija informēt latviešu auditoriju par aktuāliem notikumiem, kas saistīti ar auto nozari Latvijā un pasaulē.

Kaspars Bergmanis, izdevniecības „AutoInfo” direktors: „Interneta projekts „Autonews.lv” ir izdevniecības mēģinājums komunicēt ar savu lasītāju. Trijos gados uzkrātā pieredze interneta vidē ļāvusi mums spert nākamo soli un, modernizējot portālu, izveidot pilnīgi jaunu Web lapu, kurā ievietoti interesantākie raksti no mūsu redakcijas arhīva. Mūsu redakcijas komanda „degustē” jaunos automodeļus, sagatavo analītiskas, vēsturisku notikumu publikācijas un reportāžas. Modernizētais „Autonews.lv” sagādās patiesu baudījumu cilvēkiem, kurus interesē auto. Portāla apmeklētāji varēs uzzināt daudz interesantu vēsturisku faktu, latviešu un ārzemju žurnālistu vērtējumus par jauniem un lietotiem automobiļiem, atrast informāciju par servisiem, ja spēkratam nepieciešams remonts”.

Turpinot iesākto darbu, „Autonews.lv” portāls arī turpmāk centīsies pievērst atbildīgo valsts institūciju uzmanību satiksmes drošībai — bedrēm uz ceļa, nedrošiem krustojumiem un nepareizi izvietotām ceļa zīmēm. „Autonews.lv” redakcija aicina savus lasītājus aktīvi piedalīties diskusijā par satiksmes drošības jautājumiem un ziņot redakcijai par nejēdzībām uz Latvijas ceļiem, kuru novēršana ir valsts atbildīgo institūciju kompetencē.


Par izdevniecību „AutoInfo”

Kopš 1996. gada decembra izdevniecība izdod bezmaksas laikrakstu „AutoInfo”. Sadarbībā ar CSDD un „Statoil” laikraksts ik mēnesi ir pieejamas visās tehniskās apskates stacijās un nodaļās, kā arī degvielas uzpildes stacijās Rīgā. Izdevniecība „AutoInfo” ir pilnībā neatkarīga. Tā netiek subsidēta no valsts vai pašvaldību institūcijām vai struktūrām. Lai veiktu savu misiju, darbībai nepieciešamie līdzekļi tiek iegūti tikai no reklāmas laukumu pārdošanas laikrakstā.
Redakcija sadarbojās ar Latvijā populāriem auto žurnālistiem: Arti Eglīti, Līgu Stirnu, Paulu Timrotu, Dāvi Šteinertu, Agni Krauju.

Kopš 2006. gada 18. jūlija darbu sāka laikraksta interneta žurnāls „Autonews.lv”. Tika izveidota jauna redakcija, un par portāla redaktoru kļuva bijušais žurnāla Auto redaktors Juris Margevičs. Pildot savu pilsonisko misiju, redakcija aicināja darbā cilvēkus, kuri ceļu satiksmes negadījumu dēļ ieguvuši invaliditāti, tādā veidā palīdzot šiem cilvēkiem būt noderīgiem Latvijas sabiedrībai. Portālā sāk strādāt Andris Vilks, kurš, būdams pirmās grupas invalīds, sagatavo ziņas par pasaules auto industrijas jaunumiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV