Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ring Xenon Max +100% - jaunas tehnoloģiskās robežas auto spuldžu nozarē

Linda Venckus, 23.10.2009. 14:33

Tuvojoties ziemai - tumšākajam gada periodam, Lielbritānijas vadošais auto piederumu nozares uzņēmums Ring Automotive ir izstrādājis un piedāvā tirgū Ring Xenon Max +100% auto spuldzes ar neredzēti lielu gaismas jaudu.
Ring Xenon Max +100% - jaunas tehnoloģiskās robežas auto spuldžu nozarē

Ring Xenon Max +100% spuldzes ir novitāte auto spuldžu nozarē, tām ir vairākas priekšrocības salīdzinājumā ar parastajām auto spuldzēm, tās nosprauž jaunas tehnoloģiskas robežas un atklāj jaunu drošības līmeni uz ceļa.

Ring XenonMax +100% ir pirmās auto spuldzes, kas nodrošina līdz 100% spilgtāku gaismu salīdzinājumā ar standarta spuldzēm, kā rezultātā redzamība uz ceļa tumšajā gada periodā ir daudz labāka. Spuldzes ļauj saskatīt priekšmetus uz ceļa daudz skaidrāk pat 75 m attālumā lietojot tuvās gaismas, un dod pietiekamu laiku, lai vadītājs varētu savlaicīgi reaģēt un izvairīties no dažādiem objektiem uz ceļa, jo sevišķi tādiem apdraudētiem ceļu satiksmes dalībniekiem kā gājēji un riteņbraucēji.
 
Spožā gaisma, ko rada XenonMax +100%, palielina vadītāju komfortu, mazinot redzes sasprindzinājumu, kas visbiežāk veicina šoferu nogurumu brauciena laikā un ir īpaši piemērotas tām automašīnām, kurām standarta spuldzes nenodrošina pietiekamu gaismu.

Ring XenonMax +100% spuldzēs ir izmantota īpaša kvēldiega tehnoloģija, kā arī Xenon gāzes sajaukums, lai koncentrētu gaismu tieši tur, kur tā ir nepieciešama. Pateicoties šai tehnoloģijai netiek apžilbināti pretim braucošie vadītāji, tai pat laikā sniedz vislabāko ceļa pārredzamību.

Radītās gaismas intensitātes un spožuma dēļ XenonMax +100% spuldzes veido labāku atspīdumu no ceļa apzīmējumiem un ceļa zīmēm, kas liks pamanīt zīmes pat visneuzmanīgākajam autovadītājam. Ar XenonMax +100% autovadītāji var justies droši uz ceļa jebkurā diennakts laikā, jebkuros laika apstākļos.

Ring Automotive mārketinga direktore Kerolaina Hardinga (Caroline Harding) ir pārliecināta, ka XenonMax auto apgaismojumu paceļ pakāpienu augstāk, ļaujot autovadītājiem gūt labumu no jaunākajām inovācijām auto spuldžu jomā.

Xenon Max spuldzes autovadītāji biežāk izvēlas tuvajām gaismām, bet tās ir uzstādāmas arī tālajās gaismās, miglas lukturos un papildus lukturos. Katrai automašīnai ir piemērojams atšķirīgs Xenon Max spuldžu komplekts. Ring Automtive piedāvā 12 voltu Ring Xenon Max H1, H4 un H7 standarta auto spuldžu komplektus. Spuldzes ir piemērotas ļoti plašam automašīnu klāstam, un to kvalitāti novērtēs ikviens autovadītājs, arī profesionālis.

Ring Xenon Max spuldzes ir viegli uzstādāmas auto standarta spuldžu vietā, bez papildus elektroinstalācijas vai tehniskiem darbiem. Visas Ring Xenon Max spuldzes ir aprīkotas ar UV filtru, kas nozīmē, ka tās nebojā modernos lukturus.

Spuldzes atbilst ES noteikumiem, ir sertificētas un tās ir likumīgi izmantojamas ceļus satiksmē ES valstīs, tajā skaitā Latvijā.

Latvijā Ring Automotive oficiālais pārstāvis ir Auto apgāde. Spuldzes apskatāmas un nopērkamas interneta veikalā www.neto-shop.com, kā arī citās tirdzniecības vietās visā Latvijā. Plašāka informācija par Ring Xenon Max auto spuldzēm un citiem Ring Automotive produktiem www.ringautomotive.co.uk un www.neto-shop.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV