Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

DBS pasniegs bezmaksas seminārus par drošu braukšanu

Juta Krīgere, 05.11.2009. 13:53

Drošas Braukšanas Skola sadarbībā ar partneriem „Balta” un „Latvija Statoil” tirdzniecības centrā “Domina Shopping” no 6. līdz 15. novembrim pasniegs bezmaksas seminārus par drošu braukšanu. Ikvienam interesentam būs iespēja ne tikai uzzināt, ko nozīmē droša braukšana ziemā, bet arī iepazīties ar ceļu satiksmes noteikumu izmaiņām, riskiem un problēmām, kas rodas nepareizi aizpildot saskaņoto paziņojumu. Instruktori vadīs arī praktiskas nodarbības, apmeklētājiem demonstrējot, kādas riepas vislabāk izvēlēties ziemas sezonā, kā arī, kas rodas sēžoties pie auto stūres dzērumā.

Bezmaksas semināru plāns:

6. novembrī 18.00 Drošas braukšanas pamati
7. un 8. novembrī 17.00 Droša braukšana ziemas sezonā
9. novembrī 17.00 Padomi kā rīkoties negadījuma situācijā uz ceļa (sadarbībā ar „Balta”)
10. novembrī 17.30 Ekonomiskas braukšanas padomi ( „Statoil Eko ceļš”)
12. novembrī 17.30 Pareiza riepu izvēle
13. novembrī 17.30 Jaunumi ceļu satiksmes noteikumos un pareiza Rīgas sarežģītāko krustojumu izbraukšana
14. un 15. novembrī 16.00 „Brauc un dzer”, reakcijas laika eksperiments (video lekcija)

DBS instruktori atbildēs uz apmeklētāju jautājumiem katru dienu no plkst. 14:00 līdz 20:00. 9. novembrī būs iespēja saņemt „Balta” speciālista padomus apdrošināšanas jautājumos. Semināri un konsultācijas notiks tirdzniecības centra centrālajā ejā, pie restorāna “Vairāk Saules”.


Par DBS:
Drošas Braukšanas Skola darbojas kopš 2005. gada. Skolas galvenais darbības virziens ir drošas braukšanas apmācības un ar to saistīto risku samazināšana gan uzņēmumiem, gan jebkuram transportlīdzekļa vadītājam, kas vēlas uzlabot savas braukšanas prasmes. DBS sadarbības partneri ir ''Audi Centrs Rīga'', ''Swedbank Līzings'', ''Latvija Statoil'', ''Zebra'' un AAS ''BALTA''.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV