Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Ērtāka auto noma - jaunas iespējas auto nomātājiem un iznomātājiem

Vilnis Slūka, 24.11.2009. 17:52

Šonedēļ oficiāli tiek atklāta unikāla formāta auto nomas sludinājumu interneta vietne – www.nomaspunkts.lv.  Tās autori drosmīgi apgalvo, ka šī interneta lapa varētu radikāli mainīt nomas pakalpojumu sniedzēju un izmantotāju priekšstatus un paradumus.
Ērtāka auto noma - jaunas iespējas auto nomātājiem un iznomātājiem

Nomaspunkts.lv piedāvā vienkāršu un noderīgu bezmaksas servisu – informē iznomātājus par jūsu vēlmi nomāt auto, veic viņu vidū cenu aptauju un nogādā rezultātus jūsu norādītajā e-pastā. Tas notiek tā: nomātājs ieraksta nomaspunkts.lv savu nomas pieprasījumu, nosūta to, un uz savu e-pastu saņem desmitiem piedāvājumu no Latvijas auto nomas pakalpojumu sniedzējiem. Atliks vien izvēlēties piemērotāko iznomātāju un sazināties ar to.

Savukārt iznomātājiem šī ir lieliska iespēja tikt pie jauniem klientiem, jo lapa apkopo visdažādākos nomas pakalpojumu pircējus un ļauj visiem iznomātājiem piedāvāt savu unikālo piedāvājumu.

Vilnis Slūka, viens no izstrādātājiem un idejas autoriem stāsta: ”Nomaspunkts.lv lietotāja ieguvums ir ātrums un vienkāršība, ar kādu tas var iegūt nepieciešamo informāciju. Tā ir liela vērtība mūsdienu informācijas pārbagātībā. Arī iznomātājiem šis ir jauna veida darba instruments, kur tiem no pasīva tirgotāja, kas gaida uz reklāmas atdevi, ir jākļūst par aktīvu pārdevēju. Bet jaukākais ir tas, ka ieguvējas ir abas puses.”

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV