Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Hansa Auto salonā iespējams apskatīt pirmo jaunās paaudzes Opel Astra

Linda Kimeiša, 23.12.2009. 11:33

Hansa Auto salonā, Brīvības gatvē vēl pirms pašiem Ziemassvētkiem ieradusies pirmā jaunās paaudzes Opel Astra Latvijā. Auto ir sudraboti pelēkā krāsā, Enjoy versijā ar 1.6 litru benzīna motoru un 115 zirgspēkiem.
Hansa Auto salonā iespējams apskatīt pirmo jaunās paaudzes Opel Astra

Neskatoties uz sarežģīto situāciju Latvijas auto tirgū, Hansa Auto kolektīvs priecājas par to, ka vēl pirms pašiem Ziemassvētkiem autosalonā ieradusies jaunās paaudzes Opel Astra. Opel ir pilnībā mainījis brenda konceptu un par to iespējams pārliecināties, apskatot jauno Opel Astra klātienē.

Eiropā jau pasūtīti vairāk kā 45 000 jaunās paaudzes Opel Astra automašīnu. Vēl pirms parādīšanās autosalonos šis jaunais Opel modelis ir ieguvis Eiropas Auto Bild žurnāla balvu “Zelta stūre” un godalgotu vietu Eiropas “Gada Auto 2010” konkursā.

Opel Astra pieejama sākot ar 1.4 litru benzīna motoru un 100 zirgspēkiem, bet jaudīgākajam no modeļiem ir 180 zirgspēku. Tā pieejama 4 versijās – Essentia, Enjoy, Cosmo un Sport. Opel rūpējas ne tikai par pievilcīgu dizainu un funkcionalitāti, bet arī par drošību, jo Opel Astra saņēma maksimālo vērtēju Euro NCAP drošības testos – 5 zvaigznes. Bez tam Astras displeja informācija pieejama 15 valodās, to skaitā arī krievu valodā. Jaunās Opel Astras cena Latvijā ir sākot no 14 610 eiro.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV