Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jaunā ''Megane Renault Sport'' Latvijā būs nopērkama par neto cenu 22 200 eiro

''Renault'' pārstāvniecība Baltijā, 15.01.2010. 15:02 | komentāri (1)

Jaunā Megane Renault Sport ir Renault sporta automašīnu sērijas jaunpienācējs, kurš drīzumā būs pieejams arī Latvijas tirgū. Šim modelim tiek piedāvātas vairākas iespējamās komplektācijas paketes, kas ļaus automašīnu pielāgot katra individuālajām vajadzībām.
Jaunā ''Megane Renault Sport'' Latvijā būs nopērkama par neto cenu 22 200 eiro

Jaunajai Megane Renault Sport tiek piedāvātas septiņas komplektācijas paketes: DESIGN RS, SPORT, CUP, COMFORT, PREMIUM, TURISMO un VISIBILITY.

CUP komplektācija, kuras neto cena ir 1 700 eiro, sevī ietver CUP šasiju ar diferenciāļa bloķētāju, Recaro priekšējos sporta sēdekļus ar auduma apdari, Brembo priekšējos bremžu suportus sarkanā krāsā un 18 collu matēta alumīnija riteņus, kas ievērojami piesaista uzmanību.

Automašīnas unikālo raksturu atspoguļo SPORT komplektācija, kas sevī, papildus citām lietām, ietver drošības jostas dzeltenā krāsā, kā arī priekšējo krēslu apdari, kurā iestrādāti dzeltenas krāsas elementi. Papildus komfortu, savukārt, garantē PREMIUM komplektācija, kas papildus ietver Renault brīvroku karti, riepu spiediena kontroles sistēmu, elektronisko sēdvietu regulēšanu ar atmiņu, apsildāmas dabīgās ādas priekšējās sēdvietas, kuru apdarē izmantota ekoloģiskā āda.

Megane RS sportiskais raksturs izpaužas gan tās dizainā, gan izpildījumā. Šī automašīnas, kas tagad pieejama septiņās virsbūves krāsās, ieskaitot raksturīgo "sportiski dzelteno", aprīkota ar 2.0 litru turbo benzīna dzinēju ar maksimālo jaudu 250 zs un griezes momentu 340. Speciāli radītā RS Dinamikas vadības sistēma (pieļauj izvēlēties trīs ESP stāvokļus) un RS Monitors nodrošina braukšanas baudu.

Lai nodrošinātu maksimālu braukšanas baudu un perfektu izpildījumu, Renault inženieri jauno Megane Renault Sport testējuši visdažādākajās situācijās - garās un īsās distancēs, izteikti aukstos un izteikti karstos laika apstākļos, veicot vairāk kā 300 000 testa kilometru.

Jānorāda, ka arī jaunā Megane RS atbilst augstākajiem drošības standartiem, kas ir viena no Renault prioritātēm. Automašīna ir aprīkota ar dažādiem mehānismiem, kas ļauj vadītājiem izvairīties no riskantām situācijām. Megane RS aprīkota ar tām pašām pasīvās drošības sistēmām kā jaunais Megane hečbeks, kas Euro NCAP drošības testos izpelnījās augstāko vērtējumu - piecas zvaigznes - , iegūstot 37 punktus no 37 iespējamajiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV