Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

''Passat CC'' tagad piedāvā piecas sēdvietas

Anda Budļevska, 25.01.2010. 17:31 | komentāri (1)

Passat CC ar kupejas tipa līnijām un sportisko izskatu eleganti iekaro ceļus. No šī brīža Passat CC, kas sākotnēji bija paredzēts četriem cilvēkiem, ir pieejams ar jaunu papildu aizmugurējo sēdekli, kas pārvērš to piecu sēdvietu automobilī.
''Passat CC'' tagad piedāvā piecas sēdvietas

Volkswagen šo jauno aprīkojuma detaļu izveidoja pēc daudzu klientu lūguma, lai ar vienu papildu sēdvietu piešķirtu automobilim Passat CC vēl lielākas pielietošanas iespējas ikdienā. Jaunais aizmugurējais sēdeklis ar trešo galvas balstu un trīspunktu drošības jostu centrālajā sēdvietā atbilst visām drošības prasībām. Turklāt, nolokāmā atzveltne ir sadalīta asimetriski, tādējādi Jūs varat bez pūlēm pārvadāt pat vēl lielākus priekšmetus. Trīs sēdvietu aizmugurējais sēdeklis ir pieejams papildaprīkojumā par 100 EUR.

Pusotru gadu pēc nonākšanas tirdzniecībā, Passat CC savu pozīciju tirgū ir veiksmīgi nostiprinājis. 2009.gadā Vācijā gandrīz katrs piektais klients izvēlējās četru durvju Comfort Coupé. Taču šāda tirgus daļa nebūt nav pārsteigums - ņemot vērā pieejamās tehnoloģiskās inovācijas. Piemēram, Volkswagen automobilī Passat CC piedāvā iespaidīgi efektīvos ‘common rail’ dzinējus ar Blue TDI tehnoloģiju, un, pateicoties daudzpakāpju izmešu kontroles sistēmai, kas samazina skābekļa oksīda izmešu daudzumu par 90 procentiem, tie jau šobrīd atbilst stingrajam Euro 6 izmešu standartam. Maksimālu drošību sniedz arī papildaprīkojumā pieejamās palīgsistēmas, piemēram, aktīvā joslas saglabāšanas sistēma ‘Lane Assist’ un dinamiskā šasijas kontroles sistēma ‘DCC’.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV