Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Sievietes izvēlas gada auto

Andris Vilks, 01.02.2010. 17:18

Noslēdzies konkurss par gada labāko auto. Pasākuma īpatnība ir tāda, ka šoreiz vērtētājas bija tikai un vienīgi daiļā dzimuma pārstāves.
Sievietes izvēlas gada auto

Doma par šāda konkursa sarīkošanu ienāca prātā Jaunzēlandes žurnālistei Sendijai Mairei, pēc tam, kad atklājās, ka vairumā līdzīgu pasākumu žūrijas sastāvā nav nevienas sievietes. Ideja tika pamatota ar statiskas datiem, kas pierāda, ka izvēloties automobili, 85% gadījumu noteicošais ir tieši maigās būtnes viedoklis.Un tā, kompetenta žūrija, kuras sastāvā tika iekļautas septiņas, dažādas valstis pārstāvošas ekspertes, izvēlējās labāko no četrās kategorijās sadalītajiem automobiļiem.

Ģimenes auto kategorijā (Dodge Journey, Honda Accord, Volkswagen Jetta, Chevrolet Cruze, Volvo XC, Opel Insignia) uzvarēja Volvo XC, ekonomisko automašīnu grupā (Toyota Prius, Ford Fiesta, Honda Insight, Mazda3, Hyundai i30 un Volkswagen Golf ar dīzeļdzinēju) laurus plūca Golf, sporta auto kategorijā (Audi TTS, Porsche Boxster, BMW M3, Mitsubishi Lancer Evo un Mazda MX5) – Audi TTS, bet luksuss automašīnu ieskaitē (Aston Martin Vantage, Jaguar XF, Audi A6 un Porsche Cayenne) – Jaguar XF, pie tam pēdējais tika atzīts arī par galvenās balvas ieguvēju – sieviešuprāt labāko 2009.gada automobili.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV