Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Turpmāk, zvanot uz 1188, var apmaksāt autostāvvietu Rīgā

Līga Bite, 15.03.2010. 12:01

No šodienas, 15.marta, Uzziņu dienests 1188 sadarbībā ar norēķinu sistēmu Mobilly autobraucējiem piedāvā vēl ērtāku veidu, kā norēķināties par autostāvvietas izmantošanu Rīgā. Turpmāk apmaksas aktivizēšanu varēs veikt, zvanot uz 1188, neatkarīgi no tā, vai esi jau esošs vai jauns Mobilly klients. Savukārt pirmie 300 autovadītāji, kas pirmie aktivizēs apmaksu, zvanot uz 1188, savā Mobilly kontā saņems 1 Ls.

Zvanot uz 1188, klientam būs jānosauc vien automašīnas reģistrācijas numurs, stāvvietu tarifu  zona un jānorāda plānotais stāvvietas izmantošanas laiks. Savukārt visiem tiem, kas vēl nav reģistrējušies kā Mobilly klienti, to turpmāk nodrošinās Uzziņu dienests 1188, kas savienos ar Mobilly, lai reģistrētu norēķinu vajadzībām nepieciešamos datus un aktivizētu stāvvietas apmaksu. Savukārt Mobilly uzlīmi, kas apliecina, ka apmaksa tiek veikta izmantojot šo pakalpojumu, klientam tiks nosūtīta pa pastu vai arī iespēja saņemiet to bez maksas Narvesen vai Plus Punkts kioskā. Līdz brīdim kamēr klients nav vēl saņēmis uzlīmi, pietiks ar uz lapiņas uzrakstītu vārdu - Mobilly , kas novietos to tur, kur parasti liek čeku.

„Autovadītājiem jau tā neklājas viegli pilsētas centrā atrast vietu, kur novietot savu spēkratu, tāpēc esam gandarīti, ka varam klientiem piedāvāt vismaz ērtāku veidu, kā norēķināties par autostāvvietu izmantošanu. Tas  ļaus autovadītājiem ekonomēt savu laiku, jo nebūs jāmeklē kabatā sīknauda un jāuztraucas par automašīnas riteņu bloķēšanu, ja apmaksātais stāvēšanas laiks ir beidzies”, skaidro Lattelecom BPO izpilddirektore Ilze Zoltnere.

„Mobilly līdz šim piedāvāja iespēju norēķināties par autostāvvietu Rīgā, nosūtot īsziņu. Šis pakalpojums ir jau ieguvis plašu klientu atsaucību. Tagad klientiem piedāvājam norēķinu arī piezvanot 1188. Esam priecīgi par izveidoto sadarbību ar 1188 un ceram, ka šī sadarbība ļaus izbaudīt pakalpojuma ērtību vēl plašākam autovadītāju lokam”, stāsta SIA CityCredit valdes priekšsēdētājs Kārlis Andersons.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV