Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Domenikss kļuvis par kravas automobiļu tirgus līderi

Dace Krastiņa, 29.03.2010. 12:01

SIA Domenikss – Daimler AG ģenerālpārstāvis Latvijā – šā gada pirmajos divos mēnešos palielinājis kravas automobiļu tirdzniecības apjomus. Šogad uzņēmums pārdevis jau 11 Mercedes-Benz Actros kravas automobiļus, tādējādi kļūstot par kravas automobiļu tirgus līderi ar 40% tirgus daļu. Kopumā šā gada pirmajos mēnešos Latvijā pārdoti 27 kravas automobiļi, kas ir par 60% mazāk nekā pērn šajā pašā laikā, kad kravas automobiļu tirdzniecības apjoms sasniedza 64 vienības.
Domenikss kļuvis par kravas automobiļu tirgus līderi

Vislielāko kritumu kravas automobiļu tirgus piedzīvoja pagājušajā gadā, kad, salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, tas sasniedza 84%. Lai arī šobrīd kravas automobiļu tirgū vērojama neliela rosība un izmaiņas, tomēr tik un tā kopējais tirgus turpina samazināties.

“Lai arī kopējais kravas automobiļu tirgus joprojām piedzīvo kritumu un pagājušā gada tirdzniecības rādītāji gan Domenikss, gan nozarē kopumā bija kritiski, šis gads Domenikss sācies salīdzinoši pozitīvi. Ja pagājušajā gadā pirmajos divos mēnešos Latvijā pārdevām tikai 5 Mercedes-Benz kravas automobiļus, tad šā gada pirmajos divos mēnešos mums izdevies piegādāt jau 11 jaunus Mercedes-Benz  kravas automobiļus. Līdz ar to Mercedes-Benz kravas automobiļu tirgus daļa šogad palielinājusies līdz 40%, vienlaikus nodrošinot tirgus līdera statusu,” norāda SIA Domenikss kravas automobiļu tirdzniecības un mārketinga vadītājs Aivis Zapereckis. 

Šādi pārdošanas rezultāti sasniegti, pateicoties elastīgai cenu politikai un unikālai iespējai sadarbībā ar ražotāju kravas automobiļu klientiem piedāvāt finansējumu, ko nodrošina pats ražotājs. Katrs gadījums tiek izskatīts individuāli, izvērtējot katra klienta vēlmes un finansu iespējas.

Papildu informāciju par Mercedes-Benz kravas automobiļiem un to pasūtīšanas iespējām Latvijā iespējams saņemt Domenikss Auto tirdzniecības centrā Rīgā, Krasta ielā 34.

Par Domenikss:

Domenikss grupā ietilpst SIA Domenikss – Daimler AG ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar Mercedes-Benz vieglo un apvidus automobiļu, pasažieru un kravas mikroautobusu, kravas automobiļu, autobusu tirdzniecību un Maybach automobiļu tirdzniecību; autorizēts Mitsubishi Fuso ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar kravas automobiļu Mitsubishi Fuso Canter tirdzniecību; oriģinālo Mercedes-Benz, Mitsubishi Fuso rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumu sniegšanu; SIA Domenikss filiāles Ventspilī un Daugavpilī un SIA Baltijas Auto Centrs (mazlietotu automobiļu tirdzniecība). SIA Domenikss atzīts par lielāko auto tirgotāju pēc neto apgrozījuma un kapitāla vērtības 2009. gadā, kā arī ierindojas 86. vietā laikraksta Dienas bizness veidotajā Latvijas lielāko uzņēmumu topā Dienas bizness TOP500.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV