Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Notiks Alfa Romeo īpašnieku salidojums "Šlokenbeka 10"

Lauris Bāliņš, 06.04.2010. 11:14

Tradicionālais Alfa Romeo īpašnieku pavasara salidojums šogad notiks 1. maijā Šlokenbekas muižā.
Notiks Alfa Romeo īpašnieku salidojums "Šlokenbeka 10"

Šogad gaidām sarodamies rokordlielu Alfa Romeo automašīnu skaitu, alfistu dvēseles sildīs dažādu paaudžu Alfa Romeo kabrioleti un kupejas, sākot ar klasiskajiem 50. gadu Giulia un 70. gadu GTV. Ceram sagaidīt kuplākā skaitā 80. gadu leģendas, itāļu TV seriāla "La Piovra" (Astoņkājis) zvaigznes Alfa 75, Alfa 90 un Alfa 33.

Pasākuma ietvaros notiks "Concours d'Elegance", kurā šoreiz vērtēsim elegantākās, vislabāk saglabātās un sakoptākās Alfas no Latvijā populārāko modeļu saimēm: Alfa 147, Alfa 156 un Alfa 166. Kluba pārstāvji iepazīstinās ar šīs sezonas pasākuma kalendāru, kas solās būt īpaši aizraujošs ņemot vērā Alfa Romeo markas 100 gadu jubileju.

Pasākuma sākums plkst.11 Šlokenbekas muižā. Dalība pasākumā ir bezmaksas. Izsalkušajiem būs iespēja nobaudīt siltas un garšīgas pusdienas par pieņemamu cenu.

Salidojumu organizē Latvijas Alfa Romeo īpašnieku klubs. Sīkāka informācija http://www.alfaclub.lv/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV