Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jauna iespēja Latvijā - auto riepu maiņa tirdzniecības centrā

Maija Straupmane, 15.04.2010. 12:58

Tirdzniecības centrs „Mols” šobrīd ir vienīgais Latvijā, kura klientiem turpat uz vietas pieejams auto riepu maiņas serviss „R1”. Tikai aprīlī un maijā ikviens tirdzniecības centra klients var izmantot savu laiku lietderīgi, nepavadot to auto servisā, bet gan iepērkoties vai baudot pusdienas, kamēr par klienta auto parūpējas servisa speciālisti. 
Jauna iespēja Latvijā - auto riepu maiņa tirdzniecības centrā

„Tirdzniecības centrs „Mols” ir ļoti ērts autobraucējiem, tāpēc ir tikai likumsakarīgi, ka mūs galvenokārt apmeklē tieši klienti ar privāto auto. Riepu serviss „R1”, kas atrodas pie „Mola”, ir lieliska iespēja ikvienam klientam apvienot patīkamo ar lietderīgo – kamēr klients veic pirkumus vai vienkārši atpūšas pie kafijas tases, viņa auto ir gatavs uzsākt jauno braukšanas sezonu,” stāsta Lelde Gangnuse, tirdzniecības centra „Mols” menedžere. 

Riepu serviss „R1” pie tirdzniecības centra „Mols” darbosies laikā, kad automašīnas riepu nomaiņa klientiem ir visaktuālākā – aprīlī un maijā. Serviss piedāvā riepu maiņu vieglajām automašīnām un mikroautobusiem, kā arī riepu un disku tirdzniecību. 

„Uzskatu, ka šī ir lieliska priekšrocība visiem „Mola” klientiem, jo mūsu servisa speciālisti auto riepas nomaina nieka 15 līdz 20 minūšu laikā. Mūsu pakalpojumus kā priekšrocību saskata gan tie, kuri nevēlas lielu laiku pavadīt auto servisā, kā arī vīri, kuriem nu ir iespēja uzzināt jaunu informāciju par riepām un diskiem, kamēr viņu sievas iepērkas. Turklāt varu apgalvot, ka pie mums šis pakalpojums pieejams par izdevīgāku cenu, salīdzinot ar daudziem citiem tuvumā esošajiem auto servisiem”, skaidro Artūrs Skuja, riepu servisa „R1” vadītājs. 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV