Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

TC Galerijā Azur tiks atklāta vēsturisko žiguļu izstāde „LADA 40”

Liene Valdmane, 16.04.2010. 13:50 | komentāri (1)

Tirdzniecības centrā Galerija Azur, kas atrodas bijušā „AVTOVAZ” centra vietā, atzīmējot LADA 40 dzimšanas dienu, aicina visus uz LADA markas automašīnu jeb tautā saukto žiguļu izstādi. No 19. līdz 25.aprīlim t/c Galerija Azur būs apskatāmas LADA markas automašīnas no leģendārā VAZ 2101 jeb tautā dēvētās „kapeiciņas” līdz šodienas aktuālajiem jaunajiem LADA modeļiem.

Aicinām uz izstādes atklāšanu 19. aprīlī plkst. 11.00 t/c Galerija Azur. 

„Šīs markas auto daudziem no mums vienmēr asociēsies ar siltām, mīļām atmiņām. Kāds pirmoreiz braucis pirmos kilometrus mājup no dzemdību nama, kāds aizņēmies tēva auto un pirmoreiz vedis meiteni uz kino, kādam šāds auto tā arī palika neizsapņots sapnis par personīgo automobili”, stāstot par LADA 40 izstādi rezumē Padomju tehnikas sekcijas valdes loceklis Jānis Rīts.

Izstādes laikā katru dienu izstādes apmeklētājiem t/c Galerija Azur būs iespēja piedalīties balsošanā „Mīļākais LADA modelis”. No visiem balsojuma dalībniekiem tiks izlozēts uzvarētājs, kurš saņems Galerijas Azur dāvanu karti un varēs piedalīties LADA braucienā 24. aprīlī.

Izstādes eksponātus nodrošina Latvijas Antīko Automobiļu kluba Padomju auto sekcija un Rīgas Motormuzejs.

24. aprīlī no plkst. 12.00-14.00. pie t/c Galerijas Azur pulcēsies Latvijas Antīko Automobiļu kluba Padomju auto sekcijas biedru  dažāda izlaiduma gada „žigulīši” , lai plkst. 14.00. startētu ikgadējā rallijā, kura mērķis ir Ogres Servisa centrs, kur Latvijā top slavenais maratonrallija auto OSCar. 

 

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV