Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

TC "Galerijā Azur" atklāta vēsturisko žiguļu izstāde "LADA 40"

Liene Valdmane, 19.04.2010. 15:39

Pirmdien, 19.aprīlī, tirdzniecības centrā "Galerija Azur", piedaloties centra vadītājai Evijai van der Bēkai, Latvijas Antīko Automobiļu kluba Padomju auto sekcijas vadītājam Aināram Indriksonam, valdes loceklim Jānim Rītam un Rīgas motormuzeja vadītājam Aivaram Aksenokam, tika atklāta LADA markas automašīnu jeb žiguļu izstāde "LADA 40". Izstāde veltīta LADA 40.gadskārtai.
TC "Galerijā Azur" atklāta vēsturisko žiguļu izstāde "LADA 40"

Galerijas:

Izstādē līdz pat 25.aprīlīm būs apskatāmas septiņas LADA modeļu automašīnas, tostarp sākot no leģendārā VAZ 2101 jeb tautā dēvētās "kapeiciņas" līdz šodienas, 2010.gada LADA automašīnas modelim.

Katru dienu izstādes apmeklētājiem t/c Galerija Azur būs iespēja piedalīties balsošanā "Mīļākais LADA modelis". No visiem balsojuma dalībniekiem tiks izlozēts uzvarētājs, kas saņems Galerijas Azur dāvanu karti un varēs piedalīties LADA braucienā 24.aprīlī.

Savukārt sestdien, 24.aprīlī, sākot no plkst. 12.00-14.00 pie t/c Galerijas Azur pulcēsies Latvijas Antīko Automobiļu kluba Padomju auto sekcijas biedru dažāda izlaiduma gada "žigulīši" , lai plkst.14.00. startētu ikgadējā sezonas atklāšanas braucienā, kura mērķis ir Ogres Servisa centrs, kur Latvijā top slavenais maratonrallija auto OSCar.

"Šīs markas auto daudziem no mums vienmēr asociēsies ar siltām, mīļām atmiņām. Kāds pirmoreiz braucis pirmos kilometrus mājup no dzemdību nama, kāds aizņēmies tēva auto un pirmoreiz vedis meiteni uz kino, kādam šāds auto tā arī palika neizsapņots sapnis par personīgo automobili" stāstot par LADA 40 izstādi rezumē J.Rīts (Padomju tehnikas sekcijas valdes loceklis)

Izstādes eksponātus nodrošina Latvijas Antīko Automobiļu kluba Padomju auto sekcija un Rīgas Motormuzejs.

Foto: Ingus Evertovskis

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV