Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Šogad vispopulārākie transportlīdzekļi mikroautobusu segmentā ir Mercedes-Benz Sprinter

Dace Krastiņa, 11.05.2010. 13:33

Pateicoties Mercedes-Benz Sprinter tirdzniecības apjomu pieaugumam, SIA Domenikss – Daimler AG ģenerālpārstāvis Latvijā – šā gada pirmajā ceturksnī kļuvis par mikroautobusu tirgus līderi ar vairāk nekā 23% tirgus daļu.
Šogad vispopulārākie transportlīdzekļi mikroautobusu segmentā ir Mercedes-Benz Sprinter

Kopumā šā gada pirmajā ceturksnī Latvijā pārdoti 30 mikroautobusi, kas ir par 62% mazāk nekā pērn šajā pašā laikā, kad mikroautobusu tirdzniecības apjoms sasniedza 81 vienību.

Līdzīgi kā citos automobiļu segmentos, arī mikroautobusu tirgus šobrīd piedzīvo kritumu. Pērn Latvijā kopumā pārdoti 243 mikroautobusi, no tiem 54 bijuši tieši Mercedes-Benz Sprinter transportlīdzekļi, kas veido vairāk nekā 22% no kopējā tirgus apjoma.  

“Lai arī mikroautobusu tirgus, tāpat kā citu transportlīdzekļu segmenti, šobrīd atrodas ne visai labā pozīcijā un uzrāda salīdzinoši nelielus pārdošanas rezultātus, šo gadu uzņēmums Domenikss sācis salīdzinoši pozitīvi. Pirmo reizi kļūstot par mikroautobusu tirgus līderi, mēs ceram šīs pozīcijas noturēt arī turpmāk un priecājamies, ka klienti labprāt izvēlas tieši Mercedes-Benz Sprinter automobiļus,” norāda SIA Domenikss Kravas un pasažieru mikroautobusu vairumtirdzniecības vadītājs Māris Leperis.

Mercedes-Benz Sprinter ir visvairāk pārdotais automobilis savā klasē Eiropā. Papildu informāciju par Mercedes-Benz Sprinter mikroautobusiem un to pasūtīšanas iespējām Latvijā iespējams saņemt Domenikss Auto tirdzniecības centrā Rīgā, Krasta ielā 34. Mikroautobusa cena ir, sākot no 25 500 EUR bez PVN.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV