Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Baltijas Auto Centrs atklājis mazlietota komerctransporta tirdzniecības laukumu Rīgā

Dace Krastiņa, 26.05.2010. 11:42

Kopš šā gada maija sākuma mazlietotu automobiļu tirgotājs Baltijas Auto Centrs atklājis mazlietota komerctransporta tirdzniecības laukumu SIA Domenikss auto tirdzniecības centrā Rīgā, Krasta ielā 34.
Baltijas Auto Centrs atklājis mazlietota komerctransporta tirdzniecības laukumu Rīgā

Mazlietota komerctransporta tirdzniecība Rīgā uzsākta ar mērķi piedāvāt klientiem ērtāku pakalpojumu saņemšanu, sniedzot iespēju vienuviet iegādāties ne tikai jaunu Mercedes-Benz vai mazlietotu jebkuras markas vieglo automobili, bet arī jaunu Mercedes-Benz vai mazlietotu jebkuras markas komerctransportu, kā arī noformēt līzingu un apdrošināšanu.

Domājot par klientu ērtībām, Baltijas Auto Centrs ir izstrādājis jaunu komisijas tirdzniecības piedāvājumu – klienta automobiļa tirdzniecību dažādos ārvalstu tirdzniecības un izsoļu interneta portālos. Automobiļus pieņemot komisijas tirdzniecībā, Baltijas Auto Centrs tiem var nodrošināt labāku pārdošanas cenu, nekā tas būtu iespējams, šos transportlīdzekļus pārdodot Latvijas tirgū. Savukārt laikā, kamēr tiek atrasts konkrētā automobiļa pircējs, klients savu auto var turpināt lietot.

Līdz ar jaunā mazlietota komerctransporta tirdzniecības laukuma atklāšanu Rīgā, mazlietota komerctransporta tirdzniecība SIA Domenikss autocentra jaunbūves teritorijā, Salaspilī, no šā gada maija ir pārtraukta.

Plašāka informācija par Baltijas Auto Centrs sniegtajiem pakalpojumiem pieejama www.bac.lv.


Par Baltijas Auto Centrs:

Baltijas Auto Centrs ir Domenikss* grupas uzņēmums, kas nodarbojas ar lietotu vieglo automobiļu un komerctransporta tirdzniecību, komisijas tirdzniecību, iepirkumu un maiņu. Pateicoties daudzu gadu pieredzei un sadarbībā ar Domenikss, Daimler AG, nacionālām un starptautiskām līzinga kompānijām, Baltijas Auto Centrs piedāvā augstvērtīgus produktus un sniedz visaugstākā līmeņa apkalpošanu mūsu klientiem. Baltijas Auto Centrs ir iespēja iegādāties jebkādu zīmolu automobiļus un saņemt īpašus piedāvājumus un plašu klāstu par Mercedes-Benz automobiļiem gan vieglo automobiļiem, gan komerctransportu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV