Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Jaunais Mercedes-Benz SLS AMG atzīts par vispievilcīgāko automobili Vācijā

Dace Krastiņa, 28.05.2010. 11:00

Vācijas lielākā auto žurnāla „Auto Bild” rīkotajā automobiļu dizaina konkursā šogad pēc skatītāju balsojuma vislielāko atzinību un vispievilcīgākā 2010. gada automobiļa titulu saņēmis jaunais Mercedes-Benz SLS AMG. „Auto Bild” konkurss, kurā tiek vērtētas automobiļu dizaina vadlīnijas un vizuālais pievilcība, tiek rīkots jau piekto gadu pēc kārtas. Šogad sportiskais Mercedes-Benz modelis, saņemot vairāk nekā 100 000 skatītāju balsu, kļuva par visaugstāk novērtēto jebkad iepriekš tirdzniecībā nonākušo automobiļa modeli.
Jaunais Mercedes-Benz SLS AMG atzīts par vispievilcīgāko automobili Vācijā

Kopumā „Auto Bild” dizaina konkursā tika vērtēti 103 jaunie automobiļu modeļi, pavisam piecās dažādās kategorijās. Otrajā vietā pēc skatītāju balsojuma auto dizaina kategorijā ierindojās Mercedes-Benz E-klases kabriolets.

Kā pēc konkursa atzina Mercedes-Benz galvenais dizaineris profesors Gordens Vāgeners (Gorden Wagener):„Mūsu automobiļi ir apliecinājums izsmalcinātībai un sportiskumam. Mercedes-Benz SLS AMG un E-klases kabriolets iedzīvina Mercedes-Benz kvalitāti, dizaina unikalitāti un veido nākotnes automobiļu dizaina vadlīnijas visā pasaulē.”

Arī iepriekšējā gadā žurnāla „Auto Bild” konkursā dizaina kategorijā dominēja tieši Mercedes-Benz automobiļi, kad par 2009. gada vispievilcīgāko automobili Vācijā tika atzīts Mercedes-Benz E-klases sedans, savukārt Mercedes-Benz E-klases kupeja savā konkursa kategorijā ieguva pirmo vietu.

Papildu informāciju par Mercedes-Benz SLS AMG  un tā pasūtīšanas iespējām Latvijā iespējams saņemt Domenikss auto tirdzniecības centrā Rīgā, Krasta ielā 34.

Par Domenikss:

Domenikss grupā ietilpst SIA Domenikss – autorizēts Daimler AG ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar Mercedes-Benz vieglo un apvidus automobiļu, pasažieru un kravas mikroautobusu, kravas automobiļu, autobusu tirdzniecību un Maybach automobiļu tirdzniecību; autorizēts Mitsubishi Fuso ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar kravas automobiļu Mitsubishi Fuso Canter tirdzniecību; oriģinālo Mercedes-Benz, Mitsubishi Fuso rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumu sniegšanu; Domenikss pārstāvniecības Ventspilī un Daugavpilī; SIA Baltijas Auto Centrs (mazlietotu automašīnu tirdzniecība). 2009. gadā SIA Domenikss atzīts par lielāko auto tirgotāju pēc neto apgrozījuma un kapitāla vērtības, kā arī ierindojās 86. vietā laikraksta Dienas Bizness veidotajā Latvijas lielāko uzņēmumu topā Dienas Bizness TOP500.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV