Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Noslēdzies pasākums "Gallery Park Hotel Supercars Challenge 2010"

Ieva Lipinika, 03.06.2010. 09:37

29.maijā Rīgā noslēdzās gada ekskluzīvākais automobiļu pasākums Gallery Park Hotel Supercars Challenge 2010, kurā aktīvi startēja Ferrari Club Russia biedri, dalībnieki no oficiālajām Ferrari partnera kompānijām, kā arī Ferrari automobiļu īpašnieki no citām Eiropas valstīm.
Noslēdzies pasākums "Gallery Park Hotel Supercars Challenge 2010"

Par neaizmirstamu tradīciju kļuvušais gadskārtējais pasākums Gallery Park Hotel Supercars Challenge 2010 Rīgā norisinājās otro gadu pēc kārtās, priecējot gan Rīgas pilsētas viesus un iedzīvotājus, kā arī vienlaikus šī neaizmirstamā pasākuma ceļojuma pieturas punktus - Igaunijas, Somijas un Zviedrijas iedzīvotājus.

Svinīgā Gallery Park Hotel Supercars Challenge 2010 pasākuma atklāšana norisinājās šā gada 26.maijā Rātslaukumā, kur ar pirmo svinīgo auto parādi tika pasludināts pasākuma starts. Dalībnieku ceļš tālāk veda uz Biķernieku komplekso sporta bāzi, kur tika aizvadītas pirmās sacensības, kas sevī ietvēra arī unikālu figūrbraucienu ar žiguli, kura stūres iekārta darbojās pretēji ierastajam. Dalībnieki varēja izbaudīt un izjust savu automobiļu pilnu jaudu, no kuriem lielākā daļā spēj attīstīt ātrumu līdz 100 km/st mazāk kā četrās sekundēs. Uzvaras laurus šajā sprintā plūca Ferrari F430 Latvijas ekipāža ar Ivaru Pētersonu vadībā.

27.maijā, nobraucot no prāmja Tallina-Helsinki, dalībniekus sagaidīja pārsteigumiem bagāti organizatoru sagatavoti uzdevumi, kuru laikā dalībniekus sagaidīja izaicinājumu pilna tūre, apciemojot Helsinku pilsētas ievērojamākos apskates objektus.

Zviedrijas programma iekļāva sevī Drottningholm pils - Zviedrijas karaļpils un pasaules kultūras mantojuma - apmeklējumu, kā arī golfa turnīra sacensības vienā no Eiropas labākajā golfa klubā - Hof Slott Golf Club. Noslēguma pieturas punkts Zviedrijā sagatavotajā programmā bija unikāla tikšanās ar Karalisko Zviedrijas Automobiļa kluba Prezidentu Klaesu Boltensternu. Tikšanās laikā šī Zviedrijas karaliskā auto kluba prezidentam Ferrari Club Russia prezidents Sergejs Orlovs pasniedza sacensību oficiālo vimpeli atmiņai no Gallery Park Hotel Supercars Challenge dalībnieku tikšanās Zviedrijā.

Ceturtajā sacensību norises dienā dalībnieki tika aicināti doties uz vienu no Latvijas gleznainākajām pilsētām - Siguldu, kur katras ekipāžas dalībnieks piedzīvoja elpu aizraujošu lidojumu Aerodium vertikālajos vēja tuneļos.

Dienas noslēgumā norisinājās Gallery Park Hotel Supercars Challenge 2010 apbalvošanas ceremonija, kuras laikā tika sveikti un apbalvoti pasākuma uzvarētāji. Apbalvojumu vidū bija atrodami ne tikai kausi un diplomi, bet arī Pirelli riepu komplektu, Ferrari velomobilis un citas vērtīgās dāvanas. Šī unikālā un neaizmirstamā sacensību dalībnieki ir augsti novērtējuši pasākuma organizatorisko līmeni, kā arī atmosfēru šo četru pasākumu dienu laikā un kopā pavadīto laiku.

Papildu informācija:

par pasākumu Gallery Park Hotel Supercars Challenge 2010, aicinām Jūs sazināties ar projekta koordinatori Ievu Lipiniku pa tel.: +371 6 7338830 vai e-pastu: assistant@galleryparkhotel.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV