Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"Ātruma cilts" mācīsies driftēt

„Ātruma cilts", 04.06.2010. 16:15

LTV7 raidījuma „Ātruma cilts" vadītāja Sanita Pelēķe sestdien, 5.jūnijā, Spilves lidlaukā „Drifta skolas" pasākuma ietvaros mācīsies vadīt automašīnu sānslīdēs. Teoriju mācīs Baltijas vienīgā driftere sieviete - Kristena, bet pašu braukšanu - Street klases pārstāvis Edijs Ļaksa.
"Ātruma cilts" mācīsies driftēt

Sestdien, 5.jūnijā, Spilves lidlaukā Drifta skola visiem tiem, kas vēlas apgūt auto sānslīžu kontroles pašus pirmos pamatus. Visas dienas garumā varēs mācīties slidināties un izbraukt vairākas figūras, kā arī apgūt auto izslīdēšanas un slīdes kontroles teorētiskos pamatus. Uz vietas būs pieejama riepu montāža par saprātīgu cenu, kā arī lietotu riepu kaudzīte – tas gadījumam, ja nevēlēsies nodeldēt savas labās ielas riepas. Figūras dienas laikā tiks mainītas un atkarībā no „skolēna" progresa, instruktors var dot tam nākamās grūtības pakāpes uzdevumu. Braukšanas instruktori: Roberts Rode un Kaspars Martinsons. Teorija – Kristena. Atcerieties - šis pasākums ir jauniņajiem sānslīžu tīkotājiem!

Trases segums tiks liets ar ūdeni un tas nozīmē, ka riepas nedils tik ātri kā uz sausa seguma, nebūs arī tik lieli ātrumi kā uz sausa asfalta un – kas ir pats galvenais – uz slapja asfalta sānslīdē var braukt praktiski jebkura aizmugures piedziņas automašīna.

Savu dalību apstiprinājusi arī LTV7 raidījuma Ātruma cilts vadītāja Sanita Pelēķe, atklājot: „Šī būs lieliska iespēja izmēģināt vadīt mašīnu sānslīdēs arī pašai. Kad skatos no malas liekas viegli, bet zinu, realitāte ir pavisam savādāka! Tā kā šis pasākums ir iesācējiem, nolēmu ir pienākusi mana kārta pamēģināt."

Sanitas drifta instruktors būs Edijs Ļaksa ar automašīnu Nissan S13 200SX. To, kā gāja „Ātruma cilts" vadītājai drifta skolā, varēs redzēt kādā no nākamajiem „Ātruma cilts" raidījumiem.

Pasākuma dienaskārtība:

10:00-10:45 reģistrācija
11:00-11:45 teorija
12:00-14:00 pirmās figūras uz laukuma
14:00-15:00 pusdienas pārtraukums
15:00-17:00 nākamās figūras uz laukuma un trasē.

Dalības maksa:

1.Ar iepriekšēju reģistrāciju (pa e-pastu kristena@402.lv līdz 04.06.10 vakaram)
2.lūdzam atsūtīt katra dalībnieka Vārdu, Uzvārdu, Auto marku, telefona nr. un dalībnieku skaitu ar vienu automašīnu – maksimums 3) dalības maksa 20 LVL
3.Uz vietas pasākuma dienā, bez iepriekšējas reģistrācijas – 25 LVL.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV