Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Citroën izsludina starptautisku grafiskā dizaina konkursu

Krišs Karnītis, 07.06.2010. 09:10

Citroën savam jaunākajam un modernākajam modelim Citroën DS3 izvēlējušies saukli „Anti-retro", norādot, ka negrasās turēties pie pagātnes, taču nenoliedzot tās vērtības. Citroën DS3 ir moderns un izsmalcināts auto, kas uzskatāmi pierāda šīs pārliecības patiesumu. Tas ir auto, kas pats par sevi ir iedvesmojošs mākslas darbs.
Citroën izsludina starptautisku grafiskā dizaina konkursu

Dzīvojot pagātnē, nākotni neveido. Citroën DS3 ir šīs pārliecības rezultāts. Tajā ir pārmantotas mītiskā DS vērtības: laikmetīgums, inovācijas, izsmalcinātība un kārdinājums. Citroën ir no jauna atklājuši paši sevi, radot DS3, šodienas auto ar rītdienas tehnoloģijām un izskatu, kas pārliecinoši demonstrē savu laikmetīgumu, neizmirstot izcelsmi. Lai kļūtu par vēsturi, tā nav jākopē!

Creative Awards konkursa objekts – jaunais Citroën DS3. Konkursa dalībniekiem jāizveido automašīnas instrumentu paneļa un jumta dizains, turklāt darbam ir jāatbilst ne tikai noteiktajai specifikācijai, bet arī markas un automobiļa filozofiskajām vērtībām. Citroën DS3 ir pieejams Latvijā no šī gada aprīļa.

Iesniegtos darbus vērtēs žūrija, kurā sapulcēti 10 dizaina un modes jomas eksperti, viņu vidū „Cartier" fonda direktore Sonja Perina un „Luis Vuitton" inovāciju direktors Ksavjē Dikso. Žūrija atlasīs trīs labākos paraugus, no kuriem izvēlēsies uzvarētāju, kurš saņems 5000 eiro naudas balvu un viņa DS3 dizaina piedāvājums tiks realizēts un izstādīts Citroën autosalonā Parīzē, Elizejas laukos, atklājot jauno sezonu. Vēl vairāk, DS3 ar uzvarētāja dizainu nonāks ražošanā un būs pieejams pircējiem kā viens no specializētās DS3 kolekcijas.

Konkursā drīkst piedalīties 18 gadu vecumu sasniegušas personas, gan amatieri, gan profesionāli mākslinieki, kā arī dizaina, arhitektūras, tēlotājmākslas, industriālā un automobiļu dizaina studenti. Konkursa darbu iesniegšanas termiņš – 4. jūlijs.

Informācija par konkursu, pieteikšanās un citi materiāli atrodami mājas lapā http://www.citroencreativeawards.com

Video:
http://www.youtube.com/watch?v=geuQ5LkGdAY
http://www.youtube.com/watch?v=1I-GsJhYbpQ&NR=1

Sekojiet līdzi Citroën jaunumiem http://twitter.com/citroenlv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV