Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Aizvadīts motociklistu salidojums „1st Baltic Bike Days"

Aiga Leitholde, 16.06.2010. 13:11

Nedēļas nogalē , no 11. līdz 12. jūnijam, Dzintaru koncertzāles apkārtnē norisinājās motociklistu sarīkojums „ 1st Baltic Bike Days", kurā piedalījās dažādu motociklu īpašnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un citām Eiropas valstīm.
Aizvadīts motociklistu salidojums „1st Baltic Bike Days"

Pasākuma organizatori bija „HOG Riga Chapter Latvia"", kuri šādi atzīmēja piecu gadu pastāvēšanas jubileju. Ideja radās pēc 2009. gada aizvadītā pasākuma, kad Dzintaros sabrauca Harely Davidson īpašnieki no visas pasaules, šogad nebija šādu ierobežojumu, un motociklus varēja atklāt no dažādo ražotāju un modeļu atšķirībām. Vienkāršam skatītājam īpaši aizraujoši mākslas darbi bija „ Custom Bike" un „ Antique" motocikli, kuriem vissīkākā detaļa bija apbrīnas vērta. Meistarīgākie autori tika apbalvoti. Motociklistu spēka pārbaudei noderēja trennažieris. Taču visaizrautīgāk tika mesti apļi pa Jomas ielu un pludmali. Jāpiebilst, ka braukt pa baltajām pludmales smiltīm ir ekskluzīva iespēja un arī sarežģīts uzdevums! Tomēr vislielākais pieplūdums bija sestdienā, kad Dzintaros ieradās iepriekš darbos aizņemtie motociklisti. Otrās dienas pusdienas laikā Jūrmalas iedzīvotājiem līdz par Slokai bija iespēja vērot „dzelzs zirgu" parādi. Abos vakaros Dzintaru koncertzālē spēlēja labi pazīstamas rokgrupas - „Dzelzs vilks", „Laime Pilnīga", „Opus Pro", arī Pits Andersons.

Foto: Vladislavs Punculs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV