Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Domenikss uzsāk jaunās Mercedes-Benz R-klases tirdzniecību Latvijā

Liliāna Ozoliņa, 12.07.2010. 11:08

SIA Domenikss uzsācis jaunās Mercedes-Benz R-klases tirdzniecību. Jaunās paaudzes R-klases automobiļus iespējams iegādāties Domenikss Auto tirdzniecības centrā Rīgā, Krasta ielā 34. Automobiļu cena ir, sākot no 51 310 EUR (ieskaitot PVN).
Domenikss uzsāk jaunās Mercedes-Benz R-klases tirdzniecību Latvijā

Pasaules pirmizrādi jaunā Mercedes-Benz R-klase piedzīvoja Ņujorkas Starptautiskajā auto izstādē šī gada martā, saņemot pozitīvas auto industrijas, ekspertu un klientu atsauksmes. Jaunajam Mercedes-Benz R-klases modelim pilnībā pārveidots automobiļa priekšējās daļas dizains, piešķirot tam jaunu izskatu. R-klases interjerā joprojām dominē daudzpusība, luksus klases salonu padarot īpaši pievilcīgu un nodrošinot augstu braukšanas komfortu.

Samazināts degvielas patēriņš

Jaunās paaudzes Mercedes-Benz R-klase tagad pieejama arī ar BlueEFFICIENCY dīzeļdegvielas dzinējiem, kas padara jauno R-klasi par visekonomiskāko un videi draudzīgāko automobili premium klases minivenu segmentā. Pateicoties AdBlue© izplūdes gāzu pēcapstrādei, R-klases 350 BLUETEC 4MATIC dzinējs patērē vidēji 8,4 litrus dīzeļdegvielas uz 100 kilometriem, kas ir par 0,3 litriem mazāk nekā iepriekš. Tādejādi jau šobrīd jaunais R-klases modelis atbilst EU6 normu standartiem, kurus plānots pieņemt tikai 2014. gadā. Visi Mercedes-Benz R-klases modeļi ir aprīkoti ar jaunākās paaudzes 7G-TRONIC automātisko pārnesumkārbu.

Atšķirīgs automobiļa dizains

Dizaineri pilnībā izmainījuši R-klases priekšējo daļu – tā izveidota platāka un aprīkota ar horizontāli strukturētu motora pārsegu, kas automobilim piešķir harmonisku izskatu. Pilnībā pārveidots ir arī dzinēja pārsegs, transportlīdzekļa spārni, lukturi, bamperi, hroma detaļas un radiatora režģis. Papildus aprīkojumā ietilpst hromētas integrētās LED dienas braukšanas gaismas kopā ar bi-ksenona lukturiem. Izmaiņas piedzīvojusi arī automobiļa aizmugurējā daļa, tai izveidots jauns buferis, izmantota citādāka izpūtēja apdare, kā arī pārveidotas lampas.

Braukšanas komforts un drošība

Jaunās R-klases salona standarta versijā paredzētas piecas sēdvietas, taču ir iespējama arī četru, sešu vai septiņu sēdvietu ierīkošana. Visi jaunās R-klases modeļi aprīkoti ar vairākām funkcijām, kas brauciena laikā nodrošina komfortu, labsajūtu un drošību, piemēram, unikālu braucēju aizsardzības sistēmu PRE-SAFE ®, kā arī pilnīgu drošības sistēmu ar astoņiem drošības spilveniem, riepu spiediena zuduma brīdinājuma sistēmu un adaptīvajām bremžu gaismām. Visi R-klases 4MATIC modeļi aprīkoti ar elektroniski vadītu pilnpiedziņas sistēmu. Automobiļa aprīkojumā esošās sistēmas nodrošina braukšanas komfortu un drošību augstākajā līmenī, tādējādi Mercedes-Benz R-klases modelim garantējot vadošo pozīciju premium klases minivenu segmentā.

Papildu informāciju par jauno Mercedes-Benz R-klases automobili un tā pasūtīšanas iespējām Latvijā iespējams saņemt Domenikss Auto tirdzniecības centrā Rīgā, Krasta ielā 34.


Par Domenikss:

Domenikss grupā ietilpst SIA Domenikss – Daimler AG ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar Mercedes-Benz vieglo un apvidus automobiļu, pasažieru un kravas mikroautobusu, kravas automobiļu, autobusu tirdzniecību un Maybach automobiļu tirdzniecību; autorizēts Mitsubishi Fuso ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar kravas automobiļu Mitsubishi Fuso Canter tirdzniecību; oriģinālo Mercedes-Benz, Mitsubishi Fuso rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumu sniegšanu; SIA Domenikss filiāles Ventspilī un Daugavpilī un SIA Baltijas Auto Centrs (mazlietotu automobiļu tirdzniecība). Savukārt 2010. gadā Domenikss laikrasta Dienas Bizness veidotajā Latvijas lielāko uzņēmumu topā Dienas Bizness TOP500 ierindojās 97. vietā. Uzņēmuma panākumus augstu novērtēja eksperti, ierindojot to pirmajā vietā starp visiem auto tirdzniecības uzņēmumiem Latvijā, reputācijas kopējā topa 99. vietā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV