Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Peugeot" saimes jaunais modelis - 508

Kaarel Talvoja, 13.07.2010. 09:46

Kvalitāte, tīrība, efektivitāte - šādu virzienu Peugeot uzņēmis vidējās klases automašīnu kategorijā, un Peugeot 508 ir šī jaunā virziena paraugs.
"Peugeot" saimes jaunais modelis - 508

Peugeot 508 apvieno augstas prasības un emocijas, kā arī:
* jaunās paaudzes tehnoloģijas e-HDi un HYbrid4;
* tīras formas, cienīgu un dinamisku veidolu;
* kvalitatīvu un ērtu salonu;
* unikālu, Peugeot cienīgu braukšanas baudu.

Peugeot 508 grasās iekarot pasauli - gan sedans, gan universālis Eiropas tirgū būs pieejams 2011. gada sākumā.

Ar 508 ienākšanu tirgū Peugeot vēlas vēlreiz apliecināt savu klātbūtni un mērķus lielas klases vieglo automašīnu segmentā. Nenoliedzami katrs Peugeot „40X" un „50X" sērijas modelis savā laikā ir atstājis paliekošu iespaidu. 508 ir moderna un uz nākotni orientēta automašīna, kas paredzēta dinamiskiem, apzinīgiem klientiem ar arvien augstākām prasībām.

Kvalitāte, tīrība un efektivitāte ir tie atslēgas vārdi, uz kuriem balstīta jaunā 508 modeļa izstrāde, lai rosinātu visas klienta emocijas, izmantojot:

* ... elegantu, līdzsvarotu un mūžīgi modernu ārējo izskatu, demonstrējot Peugeot stilistisko attīstību, ko pirmo reizi apliecināja SR1 konceptauto;
* ... tīru, tehnoloģisku, kvalitatīvu un grezni iekārtotu salonu. Automašīnai ir ārkārtīgi ērts un praktisks salons autovadītāja un pasažieru komfortam, kā arī ļoti ietilpīgs bagāžas nodalījums. Atrašanās 508 modelī rada neaizmirstamus iespaidus;
* ... draudzīgumu videi, kas ir sasniegts, uzlabojot masas, aerodinamikas un dzinēju rādītājus.

508 dzinēji ir jaudīgi, dinamiski, ekonomiski un tīri. Ar jaunākajām tehnoloģijām aprīkotajiem dzinējiem ir jaunā e-HDi sistēma (jaunās paaudzes Stop&Start, kurā apvienota laba vadāmība un degvielas ekonomija). Dažus mēnešus pēc laišanas tirdzniecībā automašīnām pievienosies 200 zs jaudīga hibrīda versija HYbrid4 ar četru riteņu piedziņu ... un CO2 izmešu saturu tikai 99 g/km (elektromotora darbības režīmā 0).

Peugeot gadījumā emocijas rada arī tā sniegtā lieliskā braukšanas bauda, ko veicina balstiekārta un riteņi, piedāvājot augsta līmeņa komfortu un labu vadāmību..

Būs pieejami divu tipu 508 modeļi: sedans (garums 4,79 m) un universālis (garums 4,81 m). Minētās versijas publikai pirmo reizi tiks demonstrētas oktobra sākumā Parīzes autoizstādē un tirgū nonāks 2011. gada sākumā.

Eiropas vajadzībām 508 ražos Rennes-La-Janais rūpnīcā, kas atrodas Francijā.

Turklāt, sākot no 2011. gada, 508 tiks ražots Ķīnas pilsētā Vuhanā, jo arī tur Peugeot cer gūt atzinību ar Ķīnas apstākļiem pielāgotu modeli.

1810. gadā dibinātais Peugeot ražo satiksmes līdzekļus no velosipēdiem līdz komercautomašīnām. Uzņēmums ar 10 000 pārstāvniecībām 160 valstīs ir viens no vadošajiem autoražotājiem pasaulē. 2009. gadā Peugeot pārdeva 1,84 miljonus transportlīdzekļu, no tiem pusei ogļskābās gāzes izmešu daudzums nepārsniedz 140 g uz vienu kilometru. KW Bruun ar 50 gadu darba pieredzi ir Peugeot oficiālais importētājs Igaunijā, Latvijā, Dānijā, Zviedrijā un Īslandē, gada laikā pārdodot apmēram 40 000 Peugeot automašīnu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV