Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas BMW festivāls 2010 – Biķerniekos un jau piekto reizi

Ģirts Avotiņš, 29.07.2010. 12:02

7. augustā jau piekto gadu pēc kārtas oficiālais Latvijas BMW klubs un tā sadarbības partneris – oficiālais BMW pārstāvis Latvijā "BM Auto" rīko Latvijas BMW festivālu. Tas notiks Rīgā, Biķernieku sporta kompleksā. Festivāla laikā diviem laimīgajiem būs iespēja izlozēt vienas dienas braucienu ar atjaunināto BMW X5 no "BM Auto".
Latvijas BMW festivāls 2010 – Biķerniekos un jau piekto reizi

Pasākums sāksies plkst. 12.00 Biķernieku sporta kompleksā, bet visi BMW, BMW motociklu un MINI īpašnieki aicināti pulcēties pie "BM Auto" autosalona jau no plkst. 10.30, lai plkst. 11.30 dotos parādes braucienā uz Biķernieku sporta kompleksu.

Pasākuma laikā plānota BMW retro spēkratu izstāde un dragreiss BMW markas automašīnām. Būs iespēja vērot un piedalīties BMW motociklu veiklības braucienos un MINI atrakcijā. Dienas gaitā paredzēti dažādi konkursi un disciplīnas, piemēram auto skaistuma konkurss, auto audio skaņas konkurss, auto decibelu mērīšana, rezerves riteņa maiņas konkurss un citas aktivitātes. Papildus pasākumā paredzēti ir īpaši konkursi ar pasākuma atbalstītāju balvām - "BM Auto" konkursi, pārbaudot pasākuma apmeklētāju erudīciju par BMW markas automašīnām un "Garmin" konkurss dāmām!

Pasākuma noslēgumā ap plkst. 18.00 norisināsies "BM Auto" lielā balvas izloze, kurā diviem laimīgajiem būs iespēja izlozēt vienas dienas braucienu ar atjaunoto BMW X5 ar pilnu bāku degvielas.

Pasākumu apmeklēt un tajā piedalīties ir aicināti īpaši BMW, BMW motociklu, MINI un Rolls-Royce īpašnieki un, protams, visi interesenti un citu automašīnu marku īpašnieki!

Ieejas maksa ir 2,- Ls vienai personai (izņemot: BMW, BMW Motorrad un MINI klubu biedrus, kā arī personas, kuras jaunākas par 16 gadiem).

Pasākuma laikā darbosies kafejnīca un skanēs enerģiska mūzika.

Pasākumu vadīs Elvis Jansons.

Plkst. 21.00 visi ir aicināti pulcēties "Cabo Cafe" bārā (Rīgā, A. Sakses 19a), lai Latvijas BMW kluba biedru sabiedrībā neformālā atmosfērā noslēgtu šo jauko pasākumu ar mūziku, sarunām un speciāliem festivāla dzērieniem.

2009. gadā BMW festivālā piedalījās ap 200 BMW markas automašīnu. Pasākuma laikā dalībniekiem bija iespēja piedalīties dažādās atrakcijās un "BM Auto" organizētajā loterijā, kuras uzvarētājam bija iespēja vienam no pirmajiem sēsties pie jaunās "BMW X1" automašīnas stūres nedēļas nogales garumā.

Sīkāka informācija par pasākumu pieejama Latvijas BMW kluba mājas lapā: www. bmwklubs.lv vai kontaktējoties ar Mārci Kaktiņu- Latvijas BMW kluba prezidentu. Tālr.: +371 29206565; E-pasts: info@bmwklubs.lv

 

BMW Club Latvia

Latvijas BMW klubs oficiāli tika dibināts 2002. gada maijā ar mērķi popularizēt BMW zīmola automašīnas Latvijas Republikā, apvienot šī zīmola entuziastus, celt BMW zīmola prestižu, rīkot sporta sacensības un citus kopīgus atpūtas pasākumus. BMW Klubs Latvija ir vienīgais oficiālais BMW automašīnu klubs Latvijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV