Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pirmo reizi Latvijas interneta lietotājiem iespēja vienuviet salīdzināt visas OCTA cenas bez brokeru uzcenojuma

Inese Irbe, 12.08.2010. 11:31 | komentāri (9)

No 9. augusta, izmantojot Gudriem.lv OCTA polišu cenu salīdzināšanu starp visiem apdrošināšanas kompāniju piedāvājumiem, pāris sekunžu laikā iespējams gūt pilnīgu pārskatu par reālām cenām, kādas klientiem pieejamas arī apdrošinātāju interneta vietnēs.

Process ir vienkāršs – ievadot sistēmā automašīnas reģistrācijas numuru un tehniskās apliecības numuru, tiek piedāvāts polišu cenu reitings 3, 6, 9 un 12 mēnešiem, turklāt bez uzcenojuma, kāds pieejams citās mājas lapās, kur tiek salīdzinātas OCTA polišu cenas. Uzspiežot uz izdevīgāko polises cenu, lietotājs ērti nokļūst izvēlētās apdrošināšanas kompānijas mājas lapā, kurā tiek veikts pirkums.

Daudzi interneta lietotāji līdz šim OCTA polišu cenas salīdzināja dažādos brokeru firmu kalkulatoros, pēc tam izdevīgākās cenas pārbaudot apdrošinātāju interneta vietnēs. Tagad vairs nav nepieciešamības meklēt labāko polisi pa lapu lapām, jo vienuviet salīdzinātas faktiskās apdrošinātāju noteiktās OCTA polišu cenas.

Gudriem.lv saviem lietotājiem bez maksas piedāvā saņemt laicīgu atgādinājumu par esošās OCTA polises derīguma termiņa beigām. Norādot, cik dienu pirms termiņa beigām klients vēlas saņemt atgādinājuma e-pastu, konkrētajā dienā tiek nosūtīta saite uz esošo cenu reitingu tieši klienta automašīnai.

Par www.gudriem.lv

Gudriem.lv ir no pakalpojumu sniedzējiem neatkarīga interneta vietne, kas no 2009. gada 1. jūnija salīdzina konkurējošu piedāvājumu izmaksas, pēc klienta noteiktām prasībām izveido piemērotāko tarifu reitingu un nosaka ietaupījuma apmēru. Gudriem.lv aicina izmantot tirgū izdevīgāko izmaksu pakalpojumus.

Šobrīd mājas lapā var salīdzināt visus Bite, LMT un Tele2 mobilo operatoru pastāvīgo pieslēgumu un priekšapmaksas karšu veidus, kā arī pieteikties jaunam tarifu plānam vai kartei. Tāpat Gudriem.lv iespējams salīdzināt 9 apdrošinātāju OCTA polišu cenas, 14 ātro kredītu devēju piedāvājumus un 23 banku termiņdepozītu likmes gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Drīzumā plānots ieviest arī citu pakalpojumu izmaksu salīdzinājumu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV