Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Autoserviss „HSMotorsports" Andrejsalā – ikdienai un sacensībām

andrejsala.lv, 13.08.2010. 09:07

Kopš šā gada sākuma Andrejsalā, Andrejostas ielā 4a (noliktavu ēka ielas labajā pusē, dodoties virzienā no dienvidiem uz ziemeļiem), darbojas SIA HSMotorsports autoserviss. Lai arī uzņēmums dibināts vien pirms dažiem mēnešiem, tā speciālisti ir uzkrājuši bagātīgu pieredzes un zināšanu bagāžu – HSMotorsports pārstāvji ir aktīvi autoentuziasti un autoklubu dalībnieki, kas vairākas sezonas piedalījušies dažādu autosporta veidu sacensībās. Uzņēmuma vadītāji Ritvars Hoiers un Jānis Šlosbergs, no kuru uzvārdu iniciāļiem radies nosaukums HSMotorsports, nodarbojas ar automašīnu sagatavošanu sacensībām rallijā un rallijsprintā.
Autoserviss „HSMotorsports" Andrejsalā – ikdienai un sacensībām

HSMotorsports autoserviss Rīgas centrā, Andrejsalā, nodrošina pilna spektra automašīnu remontu un apkopi. Servisa rīcībā esošais tehniskais aprīkojums ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnu diagnostiku, remontu un tehnisko apkopi. Servisa pakalpojumus un darba kvalitāti jau paguvuši atzinīgi novērtēt vairāki salinieki, taču HSMotorsports klientu vidū ir arī daudzi autobraucēji no citām galvaspilsētas daļām.

Autosportā iegūtās iemaņas un zināšanas servisa speciālisti liek lietā, lai pienācīgi sagatavotu automobiļus autosacensībām. Servisa piedāvājuma klāsts šajā ziņā ir visnotaļ plašs – te iespējams veikt nelielus uzlabojumus dalībai vasaras autosprintā (piemēram, piekares, bremžu un dzinēja uzlabojumi un speciāla sporta aprīkojuma uzstādīšana), kā arī pilnībā sagatavot automobiļus startam autorallijā. Tāpat HSMotorsports piedāvā nestandarta risinājumu izstrādi – servisa profesionāļi izgatavo un uzstāda regulējamus zobsiksnas skriemeļus, aizsargpannas un ierobežotas slīdes diferenciāļus (LSD), veic bremžu sistēmu un ātrumkārbu pārbūvi, kā arī sniedz konsultācijas, lai rastu klientu vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

Autoserviss HSMotorsports Andrejsalā ir atvērts darbdienās no pulksten 10.00 līdz 18.00. Kontaktpersona – Mārtiņš Ansons, servisa vadītājs, tālr. 29521591.

Plašāka informācija par HSMotorsports pakalpojumiem – http://www.hsmotorsports.lv/.

Foto: Aigars Červinskis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV