Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

"Scania" - iecienītākais kravas auto Latvijā

Scania Latvia, 24.08.2010. 16:59

Latvijā tiek pirktas modernas un ilgtermiņā ekonomiski visizdevīgākās kravas automašīnas, kas sevi jau pierādījušas ekspluatācijā. Pie tādām automašīnām pieder Scania.
"Scania" - iecienītākais kravas auto Latvijā

Pēc pirmā pusgada CSDD reģistrācijas datiem Scania ir pirmajā vietā starp Latvijā reģistrētajām kravas automašīnām ar pilnu masu virs 16 tonnām un ir palielinājusi savu tirgus daļu no 27% uz 35%.

Kopā no janvāra līdz augustam ir reģistrētas 153 automašīnas, no kurām 54 bija Scania markas automašīnas.

"Ilgstoši labi rezultāti ir Kokvedēju segmentā, kur Scania auto tirgus daļa ir vairāk kā divas trešdaļas. Jūtami uzlabojumi ir arī kravas vilcēju segmentā, kur Scaniai pieder ceturtā daļa no tirgus. Tirgus daļas kāpums ir izskaidrojams ar to, ka esam spējuši atrast klientam ekonomiski labāko risinājumu kravas auto komplektācijai ilgtermiņā, kā arī nodrošinām finansējumu, kravas auto un aprīkojuma remontus, apkopes un rezerves daļas servisa centros Rīgā, Liepājā, Valmierā un Daugavpilī. Apkopjot savus auto pie mums, klienti ietaupa laiku un auto var vairāk atrasties produktīvā darbā. Klienti joprojām ir uzticīgi Scania automašīnām un joprojām uztver mūs kā pirmo izvēli starp līderiem," komentē Aigars Pušinskis, "Scania Latvia" SIA valdes loceklis.

"Šie labie rezultāti ir izskaidrojami arī ar to, ka šobrīd Scania patērētāju acīs ir modernākais un vēlamākais auto, jo Scania nepārtraukti iegulda savā tehnoloģiskajā attīstībā. Nesen tika prezentēta jaunā Scania R sērija, kas ir jaunākās paaudzes kravas auto, pats modernākais un tehniski attīstītākais. Jaunā R sērija ir aprīkota ar Scania autovadītāju apmācības sistēmu, kas novērtē autovadītāja braukšanas prasmes un iesaka autovadītājam kā vēl samazināt degvielas patēriņu. Scania ir arī jaudīgākā kravas auto titula īpašniece, šogad tika prezentēta jaunā Scania V8 modeļu gamma, kur jaudīgākais auto bija 730zs," saka Aigars Pušinskis.

Scania ir viens no pasaulē vadošajiem smago automašīnu un autobusu ražotājiem, kas saviem klientiem sekmīgi nodrošina izmaksu ziņā optimālus transporta risinājumus un minimālu dīkstāves laiku. Aptuveni 100 pasaules valstīs Scania nodarbina 35 000 cilvēku. 2400 no viņiem strādā izpētes un attīstības nodaļās, kas izvietotas, lielākoties, Zviedrijā netālu no ražotnēm. Kopumā Scania pārstāv apmēram 1000 vietējās pārdošanas vietas un 1500 servisa vietas 100 valstīs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV