Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Skybrake DD2+ imobilaizeris - ceturtais pirktākais Krievijā

Georgs Rubenis, 31.08.2010. 11:02

SIA Autonams, palielinot savu Krievijas jaunās paaudzes imobilaizeru tirgus daļu līdz 10%, kļuvis par ceturto pirktāko jaunās paaudzes imobilaizeri kaimiņvalstī.

Pašmāju auto aizsardzības sistēmu izgudrotāja un ražotāja SIA „Autonams" ražotais imobilaizeris Skybrake DD2+, pateicoties savām unikālajām, integrētajām drošības sistēmām, kļuvis par ceturto pirktāko jaunās paaudzes imobilaizeri Krievijā.

Edvīns Panders, „Autonams" Attīstības direktors, valdes loceklis komentē: „Liels prieks redzēt, kā ieguldītais darbs atmaksājas. Pateicoties mūsu konstruktoru komandai, izstrādātais Skybrake DD2+ ir unikāls produkts pasaules tirgū, kuram centušies līdzināties ir vairāki, taču mūsu know-how un izmantotās aizsardzības sistēmu tehnoloģijas ļauj mums aizvien būt soli priekšā gan auto zagļiem, gan konkurentiem."

Unikālā produkta atdarinājumi

Jau 2008.gadā SIA Autonams atklāja vairākus unikālā produkta pakaļdarinājumus Krievijas tirgū. Toreiz E.Panders sacīja: „Atklātos pakaļdarinājumus Krievijas tirgū uztveram vairāk kā apliecinājumu tam, ka mūsu radītais produkts ir vērā ņemams paraugs konkurentiem pasaules tirgū." Tomēr, kā toreiz turpināja E.Panders, produkti ir līdzīgi tikai vizuāli, jo SIA Autonams izstrādāto Double Dialogue bezvadu datu pārraides kodēšanas algoritmu atdarināt nav iespējams.
Ņemot vērā atdarinājumu skaitu pieaugumu, kopš tika atklāti pirmie atdarinājumi, gandarījums par sasniegto ir vēl lielāks, šodien stāsta E.Panders. Taujājot par uzņēmumiem, kuri ir centušies atdarināt SIA Autonams ražoto unikālo produkciju, E.Panders saka: „Šodien mēs zinām, ka bez Krievijas ražotāju atdarinājumiem, mūsu produktu kopēt ir mēģinājuši gan itāļi, gan ķīnieši, gan arī citās industriāli attīstītās valstīs. Atliek secināt, ka ņemot vērā lielo atdarinājumu skaitu, esam kļuvuši par tādiem, kā trendsetteriem auto aizsardzības sistēmu tirgū." Uz jautājumu vai būt virziena noteicējiem industrijā ir Autonama pašmērķis, E.Panders atjoko: „Kā neformālā tikšanās reizē sacīja viens no mūsu sadarbības partneriem, šo gadījumu varot salīdzināt ar Apple iPhone un tā neskaitāmajām kopijām. Bet, protams, ikviena uzņēmuma sapnis ir būt pirmajiem visās jomās."

Nākotnes vīzija

SIA Autonams turpina investēt uzņēmuma attīstībā un pārskatāmā nākotnē tirgū laidīs virkni jaunu produktu, ne visi no tiem būs tikai auto industrijā izmantojamas sistēmas un ierīces. „Jaunu iPhone izgudrot nevēlamies," smejoties atbild E.Panders uz jautājumu, vai SIA Autonams būs meklētā Latvijas nokia. „Tomēr esam izlēmuši paplašināt mūsu produktu klāstu, darbojoties arī tādās nozarēs, ar kurām līdz šim esam saskārušies pastarpināti," E.Panders nopietni turpina.

Tāpat Autonama plānos ir turpināt ražotās produkcijas eksportu uz jau esošajiem tirgiem un meklējot jaunus. „10% nav tā robeža Krievijas tirgū, pie kuras vēlamies apstāties, tāpat mums ir mērķi sasniegt konkrētas daļas citu valstu tirgos," saka E.Panders.

Par „Autonams"

„Autonams" ir tirgus līderis Latvijā auto aizsardzības sistēmu tirgū, kas sniedz pakalpojumus pilnīgai auto pretzagšanas nodrošināšanai (automarķēšanu, signalizācijas un imobilaizeru uzstādīšanu, un nodrošina OCTA, KASKO un KASKO bebres apdrošināšanu), kā arī uzņēmumu autoparku vadības sistēmu uzstādīšanā.

„Autonams" ir izstrādājis un ražo oriģinālu imobilaizeru sistēmu SKYBRAKE auto dzinēja bloķēšanai, kas 2004.gadā pārsteidza autoindustriju pasaulē ar tās kompaktajiem izmēriem un multifunkcionalitāti.

Kopš darbības uzsākšanas 1994.gadā, ar pretaizdzīšanas iekārtām ir aprīkotas vairāk nekā 38 000 automašīnu, bet marķētas vairāk nekā 48 000 automašīnu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV