Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"Autonams" piedalās starptautiskajā auto tehnoloģiju izstādē "Automechanika 2010" Frankfurtē

Georgs Rubenis, 13.09.2010. 11:42

Pašmāju auto aizsardzības sistēmu izgudrotājs un ražotājs SIA "Autonams" piedalās gada lielākajā un prestižākajā jaunāko auto tehnoloģiju izstādē Automechanika 2010, kas no šī gada 14.-19.septembrim notiek Vācijas pilsētā Frankfurtē. Izstādē pašmāju ražotājs piedalīsies ar savu stendu, kurā prezentēs uzņēmuma konstruktora komandas izstrādātos jaunākos SKYBRAKE sērijas produktus automašīnu aizsardzības, autoparku vadības un citu bezvadu tehnoloģiju produktu jomās.
"Autonams" piedalās starptautiskajā auto tehnoloģiju izstādē "Automechanika 2010" Frankfurtē

Galerijas:

Edvīns Panders, "Autonams" Izstrādes un ražošanas daļas direktors, valdes loceklis: "Pasaulē autoindustrija lēnām atgūstās no globālās finanšu krīzes radītajām sekām. Arī Latvijā pārdotais jauno automobiļu skaits ir sācis stabilizēties un dažos segmentos pat pieaugt. Šis ir īstais brīdis, kad uzņēmumi meklē jaunus sadarbības partnerus un ir atvērti jauniem, efektīviem biznesa risinājumiem. Piedalīšanās starptautiskās izstādēs ir veids kā mums iepazīstināt pasauli ar saviem unikālajiem bezvadu risinājumiem automašīnu aizsardzības, autoparku vadības un citu bezvadu tehnoloģiju produktu jomās. Kā arī veidot jaunas sadarbības iespējas produkcijas noieta veicināšanai. Šogad Frankfurtē tehnoloģiju pasauli iepazīstināsim ar SKYBRAKE jaunajiem produktiem auto aizsardzības, diagnostikas jomās kā arī ar uzlabojumiem un atjauninājumiem SKYBRAKE autoparku vadības iekārtām. Tāpat arī turpinām pasauli iepazīstināt ar savām iespējām jaunu produktu izstrādē konkrētam sadarbības partnerim."

Jebkurš interesents ar kompānijas jaunākajiem produktiem un izgudrojumiem varēs iepazīties Automechanik 3.1 hallē D213 stendā.

Ražošana ir viena no "Autonams" galvenajām darbības jomām. Uzņēmums ir ne tikai ražotājs, bet arī izgudrotājs. Izveidotā konstruktoru komanda nodarbojas ar jaunu un unikālu auto aizsardzības un autoparku vadības iekārtu izstrādi. Tālāk tie tiek ražoti uzņēmuma ražotnē Rīgā.

Sasniegumi, pateicoties dalībai starptautiskās izstādēs

Līdz šim autoīpašniekiem pazīstamākais "Autonams" izgudrotais un patentētais produkts ir SKYBRAKE imobilaizers. Tieši pateicoties tā prezentācijai starptautiskajā izstādē, tika noslēgti sadarbības līgumi ar vairākiem starptautiskiem auto industrijas pārstāvjiem par SKYBRAKE imobilaizeru izplatīšanu ārvalstīs. Pērn "Autonams" gadā saražoja 14 tūkst. šo iekārtu, no kurām 90% tika eksportēti uz Angliju, Vāciju, Ungāriju, Franciju, Krieviju, Ukrainu, Igauniju, Lietuvu un citām valstīm.

Pateicoties dalībai dažādās starptautiskās izstādēs, uzņēmums pērn noslēdza 1,21 miljonu latu vērtu līgumu ar Lielbritānijas traktortehnikas rezerves daļu un papildaprīkojuma izplatītāju "Vapormatic" par individuāli radītu lauksaimniecības un būvniecības tehnikai paredzētu bezvadu datu pārraides un identifikācijas sistēmu, kas efektīvi aizsargā tehniku no zādzībām.

"Autonams" arī turpmāk kā vienu no savām biznesa nišām saredz ārvalstu sadarbības partneriem izstrādātus individuālus bezvadu datu pārraides un identifikācijas sistēmu risinājumus, kuru pamatā būtu unikālais uzņēmuma konstruktoru komandas izgudrojums - dubultā dialoga DD bezvadu tehnoloģija, kas nodrošina, ka aizsardzības sistēmas nav elektroniski neitralizējamas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV