Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šajā nedēļas nogalē Vidzemes pusē norisināsies Antīko automobiļu kluba sezonas noslēgums

Ainārs Indriksons, 22.09.2010. 15:56

Tradicionālais antīko automobiļu kluba, Padomju Tehnikas Sekcijas organizētais, noslēguma rallijs "Zelta Rudens" šogad norisināsies 25.septembrī un 26.septembrī Vidzemes pusē. Antīkie automobiļi savā noslēguma braucienā viesosies Straupē, Krimuldā, Turaidā, Siguldā, Līgatnē, Gaujas Nacionālajā Parkā, bet noslēguma balle notiks skaistajā Mālpils Muižā. Noslēguma brauciena ietvaros notiks foto sesija, no kuras labākās fotogrāfijas tiks izmantotas Antīko automobiļu kluba 2011. gada kalendāra izveidē.

Tāpat kā citus gadus, arī šajā braucienā ir aicināti piedalīties antīko padomju tehnikas auto īpašnieki no visas Latvijas. Antīko auto sezonas noslēguma brauciena starts tiks dots plkst. 10.30 pie Brīvdabas Muzeja. Interesentiem, kas vēlās apskatīt tuvāk Padomju laika Volgas, POBEDAS, MOSKVICHUS, ČAIKAS un ZIMUS ir iespēja to izdarīt 25.septembrī pie Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja rietumu vārtiem no plkst.9.oo-10.30. un Turaidas Muzejrezervātā no plkst.15.30 - 17.30 Ar šo muzeju labvēlību tajos notiks īpaša "Zelta Rudens 2010" dalībnieku foto sesijas.

Brauciena laikā būs dažādas stafetes konkursi un citi pārsteigumi. Brauciena sauklis - tēma - "Kartupeļu talka pie ČUPA". Tātad attiecīgi apģērbs 60-tie, 70-mitie gadi, kā jau uz talku.

Antīko automobiļu klubs aicina braucienā pievienoties fotogrāfus - auto cienītājus, lai kopā ar mums apskatītu Vidzemes skaistākās vietas rudenī, baudītu braucienu antīkajos automobiļos un palīdzētu mums radīt elegantas antīko automobiļu kalendāra fotogrāfijas 2011.gadam.

Par Antīko automobiļu klubu

Antīko automobiļu klubs dibināts 1972. gadā ar mērķi popularizēt auto un moto tehnikas vēsturi, kā arī apvienot seno braucamrīku entuziastus, kas atrod un restaurē interesantākos Latvijā un citās valstīs ražotos senos spēkratus kā tehnikas kultūrvēsturiskas vērtības. Nu jau ceturto gadu Antīko automobiļu kluba paspārnē aktīvi darbojās Padomju Tehnikas Sekcija kas regulāri rīko un piedalās dažādos seno spēkratu salidojumos, rallijos un citās aktivitātēs gan Latvijā, gan ārpus tās robežām.

Sekcijā darbojās vairāk kā 60 dalībnieku kuru īpašumā ir ap 300 seno spēkratu

Papildu informācija:

www.padomjuauto.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV