Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Audi A1 Baltijā ierodas ar slavenību ralliju

Moller Baltic Import SIA, 23.09.2010. 09:07

Ar vēl nebijušām sacensībām starp Latvijas un Lietuvas sabiedrībā zināmām personām Baltijā tiks prezentēts jaunais Audi lepnums - Audi A1. Unikālā notikuma dalībnieki būs vieni no pirmajiem, kuri maršrutā Viļņa- Rīga pārbaudīs un izbaudīs mazās un sportiskās automašīnas priekšrocības. Uzvarēs tā komanda, kas savās izpausmēs būs ne tikai visizveicīgākā un visprecīzākā, bet arī vislabāk spēs atrisināt dažādus uzdevumus un gūs vislielāko fanu atbalstu.
Audi A1 Baltijā ierodas ar slavenību ralliju

Latvijas komandu pārstāvēs: TV personība Antra Birzule, Radio101 Dj Egons Reiters un Nacionālā teātra aktieris Kaspars Zvīgulis. Viņiem pretī stāsies Lietuvas komanda – RadioCentras Dj Vytenis Sinkevičius, supergrupas InCulto solists Jurģis Didžiulis, kā arī TV un radio personība Daiva Tamošiūnaitė-Budrė.

Sacensību „Latvija pret Lietuvu. Ar jauno Audi A1" starts tiks dots šodien, 23.septembra rītā, Viļņā. Pasākuma norises gaitā dalībniekus gaida dažādi radoši un sportiski pārbaudījumi, kurus izveicot veidosies katras valsts komandas kopvērtējumu. Finišs ir plānots Rīgā, pēc plkst. 20:00 pie Radio101studijas, kurā uz vietas, apkopojot dienas pārbaudījumu rezultātus, tiks paziņots Audi A1 sacensību uzvarētājs. Ikviens rīdzinieks un jaunā Audi A1 fans tiek laipni aicināts sagaidīt komandas.

Reportāžas un jaunāko informāciju no sacensību pārbaudījumu vietām un pašu dalībnieku emocijas pie auto stūres visas dienas garumā nodrošinās Radio101 Latvijā un RadioCentras Lietuvā. Savukārt, par godu šim notikumam, portālos delfi.lv un delfi.lt ir izveidota atsevišķa sadaļa, kas regulāri tiks papildināta ar foto un video materiāliem no notikumu vietām.

Sacensību ideja nav radusies nejauši, jo Audi A1 ambīcija tirgū ir būt par sportiskāko auto šajā segmentā. Pateicoties kompaktajiem izmēriem un dinamikai un stilīgumam, A1 lieliski piestāv un uzrunā ikvienu, kas dzīvo saskaņā ar savu dzīves stilu.

Vairāk info par jauno Audi A1 : www.audi.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV