Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Chrysler radījis greznāko pikapu kompānijas vēsturē

Andris Vilks, 27.09.2010. 13:53

Amerikāņu auto ražotājs Chevrolet radījis greznāko pikapu kompānijas vēsturē. Ram nodalījuma prezidents Freds Diass žurnālistiem pastāstījis, ka, veidojot spēkratu, dizaineri idejas smēlušies klasiskajā vidējo Rietumu stilistikā, ieviešot mašīnas apdarē kovboju dzīvei raksturīgo romantiku.
Chrysler radījis greznāko pikapu kompānijas vēsturē

Par to atgādina interjera apdare, kas veidota tikai no dabīgās ādas, raksturīgas metāla plāksnītes, riekstkoka paneļi, īpaši rūpīga sēdekļu nošuve (roku darbs) un divkrāsains virsbūves krāsojums.

Pēc Diasa domām, Ram Laramie Longhorn ir cienīgs atrasties vienā stāvvietā ar luksus automašīnām, tas vienlīdz labi izskatās fermā, uz sporta laukuma vai pie biznesa centra.

Minētā Ram versija tiks izlaista vairākos variantos: ar 500, 750 vai 1000 kilogramu celtspēju, aizmugurējo vai visu riteņu piedziņu, parasto vai dubulto kabīni, īso vai garo bāzi.

Atgādināsim, ka vēl nesen ar nosaukumu „Ram" mēs pazinām vienu modeli, proti pikapu Dodge Ram, taču pēc kompānijas Chrysler restrukturizācijas 2009.gadā, Ram tika izveidots kā atsevišķs zīmols, kas nodarbojas tikai ar pikapu ražošanu. 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV