Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pie t/p "Alfa" notiks vērienīgas "Inchcape lielā testa dienas"

Laura Jēgere, 15.10.2010. 10:17

Trīs dienas, no 22. līdz 24. oktobrim, tirdzniecības parka „Alfa" telpās un stāvlaukumā valdīs vairāku marku automobiļi. Inchcape Grupas Latvijā rīkotajās „Lielā testa dienās" visiem apmeklētājiem būs iespēja apskatīt un izmēģināt vairāk nekā 30 dažādas automašīnas, kā arī detalizēti iepazīties ar visiem Inchcape grupas uzņēmumu pārstāvētiem auto zīmoliem.
Pie t/p "Alfa" notiks vērienīgas "Inchcape lielā testa dienas"

Inchcape grupā ietilpst tādi Latvijā pazīstami auto tirdzniecības uzņēmumi kā Baltic Motors un BM Auto, pasākuma viesiem tiks piedāvāta kārdinoša aktuālo Ford, Mazda, BMW, MINI, Land Rover, Range Rover un Jaguar modeļu izvēle. Starp tiem būs arī pirmais MINI krosovers MINI Countryman, kā arī speciāli Inchcape dienām piegādāts, absolūti jauns kompaktā minivena Ford C-Max modelis.

Divas rampas 4x4 automobiļu demonstrācijai un individuāliem testiem

Automobiļi būs izvietoti centrālajā stāvlaukumā iepretim t/p „Alfa" B ieejai, pie kinoteātra Cinamon, kur īpaši šim notikumam konstruētā, apsildāmā teltī auto tirdzniecības konsultanti aicinās apmeklētājus izbaudīt raibo svētku piedāvājumu. Speciālisti stāstīs par Inchcape grupas uzņēmumu pārstāvētajiem spēkratiem un ieteiks ziemas sezonai, kas šogad solās būt īpaši barga, piemērotāko servisa un rezerves daļu programmu, kā arī piemērotas riepas jebkura zīmola automašīnai.

Būs padomāts arī par bērnu interesēm un iespējām atbilstošām atrakcijām, bet pieaugušajiem auto mīļiem Inchcape grupa gatavo satraucošu pārsteigumu – iespēju pieredzēt elpu aizraujošus mirkļus apvidus automobiļa kabīnē profesionāla instruktora sniegumā uz speciālas rampas. Drosmīgākie varēs sēsties pie stūres arī paši, lai pārbaudītu sevi un auto uz otras rampas, piedzīvojot ekstremālu automobiļa sānsveri. Turpat līdzās notiks jaunās BMW 5. sērijas automātiskās „parkošanās" sistēmas paraugdemonstrējumi ar iespēju to individuāli izmēģināt.

Bezmaksas diagnostika visiem BMW, Ford un Mazda automobiļiem

Praktiskāk noskaņoti auto īpašnieki varēs bez maksas veikt sava spēkrata diagnostiku, izmantojot modernu, ražotāja sertificētu aprīkojumu. Inchcape grupa īpaši aicina vecāka gadagājuma automašīnu īpašniekus izmantot šo iespēju, jo, pierakstoties uz autorizēto servisu Inchcape dienu laikā, šim pakalpojumam tiks piešķirta vairāk nekā uz pusi pazemināta darba stundas likme – 9,50 lati stundā, kā arī oriģinālās un alternatīvās rezerves daļas par vairumtirdzniecības cenām.

„Lielā testa dienu" laikā apstiprinātiem jauna automobiļa iegādes pasūtījumiem Baltic Motors un BM Auto garantē īpašu cenu.

Plašāka informācija par Inchcape lielā testa dienām: www.lielaistests.lv

Video ar 4x4 automobiļiem paredzēto rampu:

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV