Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Autofotoorientēšanās sacensības dodas iekarot Zemgali

Inese Biele, 25.10.2010. 13:16

Šogad veiksmīgi ir aizvadīti pieci autofotoorientēšanas sacensību posmi, kuru laikā dalībnieki ir redzējuši interesantākās vietas Vidzemē, Kurzemes piekrastē, Latgalē un Sēlijā. Tagad ir pienākusi kārta "Nezināmai Zemgalei".
Autofotoorientēšanās sacensības dodas iekarot Zemgali

Sestdien, 6.novembrī, savas skaistākās un interesantākās vietas autofotoorientēšanās brauciena dalībniekiem "rādīs" Dobele, Bauska, Vecumnieki, Jelgava un Auce. Brauciena dalībnieki varēs gremdēties skaistās atmiņās, apmeklējot Tērvetes dabas parku un Rundāles pili, kā arī uzzināt, ko sevī slēpj Pokaiņu mežs un kas mitinās "Trušu pilsētiņā". Tiem, kas vēl ne reizi nav bijuši īstā bijušās PSRS armijas bāzē, šī būs unikāla iespēja to izdarīt. Būs arī interesanti papilduzdevumi, mīklas un noslēpumi, kurus dalībniekiem pašiem būs jāatklāj brauciena laikā. Uzvarēs komanda, kura būs savākusi vislielāko punktu skaitu.

Veiksmīgākie tiks pie veicināšanas balvām no Dobeles sveču ražotāja "Baltic Candles" un konditorejas "Raušu Meistars".
Patreiz braucienam ir pieteikušās 80 ekipāžas, taču brīvas vietas vēl ir. Tādēļ arī Tu vari pagūt pieteikt savu dalību aizraujošā piedzīvojumā visai ģimenei! Tev ir nepieciešams tikai automobilis, vismaz divu cilvēku komanda, digitālais fotoaparāts, Zemgales reģiona karte, ērti apavi un jautrs noskaņojums.

Brauciena starts - kafejnīcā "Saulgoži", Iecavas novadā. Finišs - viesu namā "Iecupes", Iecavas novadā.

Sacensību plāns sestdien, 6.novembrī
8:00 – 8:30 dalībnieku ierašanās un reģistrācija
9:00 dalībnieku sapulce
9:30 pirmā auto starts
16:30 pirmā auto finišs

Sīkāka informācija par autofotoorientēšanos – oficiālajā sacensību mājas lapā www.autofotoorientesanas.lv

Apceļo, domā, uzzini!

Sacensības atbalsta: Viesu nams „Iecupes", "Mammadaba", Rundāles pils, Vecumnieku "Trušu pilsētiņa", koktēlnieka J.Audzijoņa sēta "Jūras", Strūbergu ģimenes daiļdārzs, konditoreja "Raušu Meistars", Dobeles sveču ražotājs "Baltic Candles", kafejnīca „Saulgoži" Iecavā, poligrāfijas uzņēmums „Digitālā Pele", izdevniecība „Jāņa Sēta", interneta portāli www.iauto.lv , www.reitingi.lv , www.travelnews.lv, www.vietas.lv , www.novonews.lv www.bavariancar.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV