Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latvijā notiks riepu montāžas sacensības

Edgars Knapšis, 29.10.2010. 10:10

Pats spilgtākais autoserviss Rīgas centrā Oranž Garaž organizē pirmās riepu montāžas sacensības – Oranž Čelendž 2010. Pasākums notiks trešdien, 3.novembrī plkst. 12.00 Senču ielā 2С, un būs īsts pārbaudījums Latvijas autoservisu gatavībai spēkratu sezonas riepu nomaiņai.
Latvijā notiks riepu montāžas sacensības

Kā informēja autoservisa Oranž Garaž direktors Edgars Knapšis, ir jāatgādina visiem Latvijas autobraucējiem par savlaicīgu riepu nomaiņu ziemas sezonai, lai uz ceļiem izvairītos no bīstamām situācijām. E.Knapšis ir pārliecināts, ka pasākums Oranž Čelendž 2010 parādīs Latvijas autoservisu gatavību sezonas riepu nomaiņai. Formulas 1 pitstopā mehāniķi riepas maina trīs sekunžu laikā, savukārt reālajā dzīvē viss ir sarežģītāk. Tomēr esmu pārliecināts, ka Latvijas automehāniķu īpašās spējas mūs vēl pārsteigs, saka E.Knapšis.

Oranž Čelendž 2010 notiks vairākās kārtās. Visi dalībnieki cīnīsies pa pāriem. Katrs dalībnieku pāris vienlaicīgi mainīs vienas mašīnas riteņus no pretējām pusēm, līdz noskaidrosies uzvarētājs. Kā neatkarīgais sacensību tiesnesis pasākumā piedalīsies 2010.gada Latvijas Drifta čempionāta 5.posma 2.vietas ieguvējs Kaspars Mamons. Sacensību laikā tiks piefiksēts Latvijas riepu nomaiņas ātruma rekords. Pasākuma ilgums paredzēts apmēram divas stundas. Oranž Garaž ir sagatavojis arī īpašas balvas uzvarētājiem.

Sacensībās tiek aicināti piedalīties arī mehāniķi no citiem autoservisiem. Lūdzam visus interesentus atbalstīt dalībniekus! Priecīgs noskaņojums un karsti dzērieni garantēti!

Oranž Čelendž 2010 notiks trešdien, 3.novembrī plkst. 12.00 Rīgā, Senču ielā 2С. Dalībnieki var pieteikties mājas lapā autogaraz.lv. Kontaktpersona plašsaziņas līdzekļiem - Edgars Knapšis, tālruņa nr. 22057665.

Uz tikšanos Oranž Čelendž 2010!

Par uzņēmumu

Oranž Garaž - spilgtākais autoserviss Rīgā ar īpašu pieeju riepu nomaiņai - 24 stundu darba režīmu un iespēju rezervēt apmeklējuma laiku. Neskatoties uz to, ka autoserviss darbojas no šīs vasaras, tas jau ir ieguvis popularitāti, pateicoties savam spilgtumam, zemajiem izcenojumiem un cieņas pilnajai attieksmei pret katru klientu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV